Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Instalator Instrumente Gaura Alezor Expander Calibrator Montarea de Tăiere de Formare Scule de Mână Alezor pentru Țevi Instrument

    (1) 5
(1 Recenzii)

16.17lei 10.34lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u19604

PEX-AL Internă și Externă Alezor Sertizare Instrument Sanitare Mână Țeavă PPR Calibrator de Montaj pentru Țeavă de instalații Sanitare Instrument

Descriere:

Pentru PE, PB PVC.PPR atunci Când instalarea de conexiune comun de aluminiu compozit de plastic țeavă, șanfrenare și rotunjirea dispozitiv folosit pentru plastic compozit conducta este folosit pentru sanfrenat întregul cerc, inclusiv un poligon de prindere a corpului, care este compus dintr-un simetrice prindere superioară a corpului și inferioare de prindere a corpului.

Prindere corpul are cel puțin o tijă rotundă se extinde spre exterior, și front-end de rotund tija este prevăzută cu o suprafață conică și o convexe inel în legătură cu ea.

Caracteristică:

Lama este prevăzută cu o lamă a cărei formă este în concordanță cu forma de prindere a corpului, care este situat între prindere superioară a corpului și inferioare de prindere de corp pe planul orizontal de axa centrală a tijă rotundă și e fix în legătură cu fiecare alte.

Lama este prevăzută cu un unghi obtuz margine la intersecția dintre tijă rotundă și prindere a corpului.

Cerere: utilizate pentru PE, PB, PVC.PPR Când aluminiu plastic compozit conducta este instalat și conectat, șanfrenare va fi plin cerc

Caietul de sarcini:

Cantitate: 1 buc

Material: plastic

Culoare: Negru

01: potrivit pentru 1216 țeavă, 1620 țeavă, 2025 țeavă (dimensiuni: 100 * 25mm/3.93*0.98")

02: potrivit pentru 1620 țeavă, 2025 țeavă, 2632 țeavă (dimensiuni: 100 * 30 mm/3.93*1.18")

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Internă și Externă Alezor

Tag-uri: alezor tasko, 1 4 alezor de mână, geanta instalator, injora alezor, alezor alb, anal expander larg, cheie 4 instalator, accesorii pex al, apă țeavă pex al, instrumente moderne.

  • cantitatea: 1 buc
  • Certificare: Nici unul
  • Tip: Alte
  • conducta de instrument: Extern Alezor
  • instrument de sertizare: Montaj pentru Țeavă de instalații Sanitare Instrument
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: Alezor
  • Culoare: negru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: alloet
image

Lena Sitkina

5
2021-12-19

“Foarte bun, destul de rapid. Și este convenabil de faptul că mai multe comenzi într-o singură-nu aveți nevoie pentru a merge la primirea de mai multe ori.”

Adauga Comentariul Tau Acum