Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Capsuni Print Hoodie Câine Haine Tricotate Pulover pentru Caini de talie Mica de Iarna Drăguț Yorkie Gros Ropa Para Perro Tinutele Vestimentare

    (0) 0
(1 Recenzii)

7.77lei 6.31lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u1944

Caracteristici:

1: Cea mai bună alegere în timpul iernii, confortabil și cald tesatura de bumbac, moale la atingere si delicat elasticitate, cald toata iarna.

2: Acest pulover cald este fabricat din bumbac de înaltă calitate, care pot face animalele de companie se simt foarte cald în vreme rece în interior sau în aer liber.Oferi animalului tau de companie cu o experiență de purtare confortabil, prietenos pentru piele animalului tau de companie, nu va irita animalele de companie, și de a da animalele de companie o experiență mai confortabilă.

3: Aceasta jacheta tricotata are elasticitate bună și este ușor de pus și decolare.Lasa animalele de companie se simt cald în timpul iernii sau toamna.Poate fi administrat la animalele de companie ca un cadou, îmbrăcat animalele de companie pare foarte atractiv.

4: manopera produsului este meticulos și ordonat, cablajul este curat, frumos și durabil.Da animalele de companie, caine sau pisica un decor frumos în timp ce un confortabil poartă.

5: Ne-am pregătit cinci dimensiuni și patru culori.Vă rugăm măsura de companie și de a compara cu dimensiunea diagramă, sau sa ne contactati inainte de a cumpara pentru a alege cele mai potrivite ca mărime.

Pachetul Include:

1 x Pulover

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferite

Tag-uri: frenda hoodie, chrochet câine dress, următorul hoodie, dog dress emo, capsuni broasca pulover, fetele de capsuni pulover, capsuni pulover confortabil, saab hoodie, capsuni mini pulover, pulover câini de capsuni.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: 100% Bumbac
  • Model: Print
  • Sezon: Toamna/Iarna
  • Numărul De Model: haine de câine
  • Tip: Câini
  • Stil: Dulce

Adauga Comentariul Tau Acum