Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3-În-1 de Sol PH-Metru Lumina de Umiditate PH-ul de Testare de Aciditate, Umiditate, lumina Soarelui, Plante de Gradina, Flori Umed Tester Instrument Instrument de Gradina

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

46.03lei 23.01lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u191596

Instrucțiuni:

Atunci când se măsoară valoarea PH-ului solului și de umiditate, în primul rând introduceți sonda în sol, cât mai adânc, lăsând aproximativ 1 cm deasupra sondei.

Muta butonul de pe stilou pentru a UMED, UMED, umiditatea cheie, tabelul corespunzător este UMED, USCAT este uscat, UMED, umed, valoarea 1-3 (roșu) indică faptul că este nevoie de udare, 4-7 (partea verde) este potrivit, vă rugăm să reglați timp de udare în funcție de soi de plante, 8-10 (parte albastru) indică faptul că este prea umed.

Comuta butonul de pe pen-ul a PH-ului, PH-ul este pH-ul cheie, corespunzătoare tabel este valoarea de 8-3.5, ALCALINE este alcalin, ACDIC este acid, valoarea 7 este practic neutru, este mai mic numărul, cu atât este mai mare aciditatea.Varietatea reglează pH-ul solului.

LUMINA-cheie este iluminarea.Intervalul de măsurare este 0-2000 lumeni.Mai mare valoarea, cu atât mai puternic lumina.

Când folosind-o, să acorde o atenție să nu atingeți piatra la introducerea electrodului, nu utilizați forță excesivă, în caz contrar se va deteriora cu ușurință electrod.

Material: Plastic

Culoare: Verde

Dimensiuni: 17cm

Ambalare Lista: 1buc PH-metru

Tag-uri: macbook air încărcător, perdele cu margele, adjustble înapoi sholder.

  • DIY Consumabile: Instalatii sanitare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: AAA
  • Certificare: CE

Adauga Comentariul Tau Acum