Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Grad Industrial DB9 serial de sex masculin și de sex feminin RS232 / 485, 9-pin port COM metal conector, periferice de calculator, potrivit pentru PDA

    (0) 0
(1 Recenzii)

23.26lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u1912

Descriere produs

DB9 Female solderless conector este folosit pentru a termina conexiunea tip de cablu pentru a facilita depanare echipamente pentru proiecte.Ele pot fi cu ușurință conectate la lungime personalizat cabluri precum și de a crea un cod pin personalizat pentru a crea un permanent și durabil de conectare pentru toate aplicațiile.Acești conectori sunt realizate din materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitate și viață lungă .Nume :DB9 solderless modul de coajă de metal de Tip plug: Feminin Accesorii: shell, șurub, piuliță, catarama Conector material: cupru pur placat cu aur placat cu solide 9PIN Contact material: cupru Shell material: aliaj de zinc coajă de metal tip Carcasa: cu șurub de blocare a Acului spațiere :3.81 mm / 0.15 dimensiune Cablu: 30-16 AWG Cuplu :0.2 noduri (1.7 per kilogram).Deschide gaura dimensiune (cablu gura):10.5 mm/0.41" Grosime: 16,5 mm / 0.63" Aplicații: calculator, PLC, PDA, MODEM, imprimantă, cod de bare mașină, industriale, instrument, etc. Dimensiuni :49 mm x 35 mm x 16.5 mm/ 1.93 "×1.38" ×0.63".

Caracteristicile produsului

DURABIL: cupru Pur placat cu articulații, bine lipit articulatii, rezistenta la plug, și un bun contact pentru a se asigura de înaltă calitate, durabilitate si o viata lunga.

SOLDERLESS: Nu de sudare este necesar, 128 tip de protecție a mediului cupru terminal de design, nu este nevoie de ciocan de lipit și instrumente greoaie, ușor de cabluri.

ȘURUB de BLOCARE: shell-ul este blocat cu șuruburi și piulițe, care poate evita dezavantajele de a nu închide coajă bine sau lacune mari.

De Zinc din Aliaj de Metal Shell: Anti-presiune; Anti-intreference; Anti-temperatură înaltă.

Pe scară LARGĂ de APLICAȚII: Se pot conecta toate tipurile de dispozitive seriale.Cum ar fi calculator și control fiscal mașină, aparat de fotografiat digital, PLC, PDA, MODEM, set-top box, mașină de coduri de bare, de uz industrial instrumentation și alte echipamente pentru comunicare.

Tag-uri: baza db9, nport cablu db9, converti conector db9, cablu rs232 nexstar, serial rs232 cablu, curele de serie, defender rs232, cablu rs232 rs233, mufa rs 232, d db9 shell.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Conectori
  • Certificare: ROHS
  • Nume De Brand: JUXIN
  • Pachet: Da

Adauga Comentariul Tau Acum