Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Copii unghii false arta apăsați pe kiss unghii false, sfaturi scurte sicriu stick modele clare de afișare set complet de acoperire artificială

    (3) 5
(3 Recenzii)

73.07lei 11.70lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u19073

Oferta memento

Alăturați-vă lista de dorințe Nu va fi o reducere mai mare în colecția magazin

Vă puteți bucura de preț exclusiv pentru fani

Ca răspuns la noile reglementări UE, politici preferențiale au fost modificate după cum urmează.Nu există restricții cu privire la diferite modele și stiluri de produsele din magazin.

6 piese: 8% reducere

12 bucati:18% reducere

20 de piese:33% reducere

UE comenzile nu pot fi combinate.În scopul de a reduce pierderile cauzate de instabil logistică, este recomandat să nu puneți un ordin separat pentru fiecare cutie de produse.Puteți adăuga toate produsele de care ai nevoie pentru coșul de cumpărături și de a plasa o comanda din cosul de cumparaturi, în același timp.În scopul de a optimiza în mod continuu logistica experiență, vom emite upgrade-uri gratuite la Usite.ro standard de logistică în toate țările care pot sprijini Usite.ro standardele în cazul în care comanda ajunge la 28 de dolari SUA.

RBOUN câștigat Brand de Top de Usite.ro Caietul de sarcini: denumire Produs: copii Copii Unghii False, Sfaturi Material: Plastic ABS de Certificare: AMS, Ambalare: 24 buc Unghii Sfaturi de Stil: acoperire Completă false, sfaturi de unghii Contine Pachetul include: 24buc pre-lipici unghii sfaturi ABS de Înaltă calitate ,Prin intermediul UE,Multe țări certificare Profesionala salon de manichiură franțuzească,ABS de Calitate Superioară vă Rugăm să rețineți că:Nu sunt pre-lipici de design pe partea din spate de sfaturi de unghii,așa că nu au nevoie de lipici.

Cumpărător De Lectură :

1. Transportul durează aproximativ 30-60 de zile lucrătoare, vă Rugăm să păstrați răbdarea dvs.

2. Dacă încă nu ia comanda dupa 60 de zile ,vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare pentru tine, nu deschide un litigiu în termen de 60 de zile , dacă încă nu au primit acest colet după 60 de zile , vă rog să ne anunțați

Notă : atunci când ai de făcut o plată , înseamnă că sunteți de acord cu acest acord.

Transport

1)de 48 de ore de timp de plumb va fi necesar după ce am confirmat plata.

2)vă Rugăm să furnizați adresa corectă după plata în termen de 12 de ore; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3)în mod Normal, pentru sosirea de SunYou Economice Poșta/Cainiao Super Economie/Cainiao Super Economia Globală/Cainiao Super Economie pentru Bunuri Speciale/Yanwen Economice Poșta/Cainiao Accelerate Economie/vinde alte mări, este nevoie de 50-90 zile lucrătoare, cumpărătorul le-ar putea urmări cu aceste două link-ul

https://global.cainiao.com/ sau https://www.sypost.net/

Pentru sosirea de Usite.ro Standard de Transport maritim/ePacket/China Post Aer Înregistrat Mail/SUNYOU, este nevoie de 30-50 de zile lucrătoare, cumpărătorul le-ar putea urmări cu aceste link-ul

https://global.cainiao.com/ sau https://www.17track.net/en sau https://www.sypost.net/

Pentru sosirea prin DHL/TNT/UPS/Fedex IP/alt mod expres, este nevoie de 3-10 zile lucrătoare

Notă : Dacă doriți să utilizați oricare dintre nava express fel, vă rugăm să ne contactați înainte de a face plata, pentru că vor exista alte intrebari nevoie de sprijin cu noi.

Taxele Vamale

Taxele și impozitele locale nu sunt incluse în prețul produse sau taxa de transport.Este responsabilitatea cumparatorului, dar vom încerca noastre cele mai bune să coopereze cu tine pentru a rezolva fără probleme, și oferim orice documente, dacă există orice preț, acesta va fi responsabilitatea cumparatorului.

Reveni

Pentru țările în care "Gratuit" serviciul este disponibil, pentru toate produsele, vom accepta Retur Local Service, retur gratuit de servicii de detaliu, vă rugăm dați clic aici

https://service.Usite.ro/page/knowledge?pageId=37&category=1000038344&language=en

Feedback-ul

Tag-uri: edecivo unghii false, ramadan acrilic, mare unghii false, decored unghii false, scurt gri cuie, ecran transparent acrilic mult, scurt originale unghii, luxy unghii false, gene false 3d naturals, aisi unghii cu gel.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune: 24sheet/set
  • Utilizarea: Culoarea De Imprimare Copii Sfaturi De Unghii Set
  • Unghii Lățime: aprox. 0.65-1.24 cm (min-max)
  • cantitatea: 24buc Sfaturi de Unghii
  • Lungimea Unghiilor: aprox. 1.1-1.6 cm (min-max)
  • Design: Apăsați pe Unghiile Scurte Dimensiune Nail Art
  • Lipici: Pre-lipici Unghii Sfaturi
  • Material: Acril
  • Nume De Brand: RBOUN
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Cerere: Degetul
  • Tip: Plin Sfaturi De Unghii
  • Numărul De Model: ETE635345
image

Wannabenegro

5
2021-10-03

“Mega rapid a venit la Ucraina. calitatea este mulțumit. În setul de BAF și lipici (eu nu recomanda utilizarea de adeziv pentru unghii pentru copii). În set sunt, de asemenea, auto-adeziv. Excelent!”

image

A Play Nyko

5
2021-11-25

“BUN QULITY”

image

Yurugu Nommo

5
2021-09-16

“LINdo”

Adauga Comentariul Tau Acum