Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pliere Ferăstrău de Mână De 10 Inch Vine Cu o Lamă Înlocuibilă de Lemn Camping Lemn Uscat de Tăiere Ferăstrău Cu Dinți tari

    (0) 0
(1 Recenzii)

50.50lei 40.40lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u188352

Despre acest articol

✔️PLIERE TĂIERE FERĂSTRĂU DE MÂNĂ:

Puternic Îngroșa lama de tăiere (SK-5 Oțel), Triplu-a tăiat și dinții ascuțiți intarit să rămână ascuțite pentru Netedă și rapid de tăiere, la noi vă oferim 1 suplimentar lamă de rezervă pentru înlocuire.

✔️CONFORTABIL DESIGN ERGONOMIC MÂNER:

Anti-alunecare grip moale și conceput pentru a asigura eficienta tunderea pentru mai puțin de mână durere.Mânerul este conceput cu dublu culoare, mâner curbat design face operațiunea mai confortabil.

✔️ȘTIINȚIFICE DESIGN ... ASIGURA BLOCARE MECANICA: Pliere văzut bine construit utilitate văzut de design oferă un instrument de primă, Superior pliante, rapidă și sigură de blocare sistem de deblocare păstrează lama ferm în loc în timpul utilizării și în condiții de siguranță a DESCHIDE/ÎNCHIDE PLIERE VĂZUT: Unelte de blocare trebuie să fie apăsat și ținut apăsat pentru a deschide/închide văzut.

✔️MULTI-SCOP & PRIN-PLIERE VĂZUT:

Accidentat de pliere a văzut poate fi folosit ca o foarfeca de gradina, Camping, Backpacking, Drumeții, Amenajare a teritoriului, Copac tunderea, de Compensare trasee.Reduceri de ramură lemn ușor, Ușor și în condiții de siguranță pentru a transporta.

✔️SUNTEM ÎNCREZĂTORI CU PRODUSE DE CALITATE:

Orice feedback sincer de mână ferăstraie pliante este binevenită.Și vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.În plus, aveți, de asemenea, pot alege INSTRUMENT de schimb sau de RESTITUIRE.

Tag-uri: copii pliante 1 sac, portabil cauciuc dur, clește de tăiere lemn, cel mai rapid hard disk portabil, asortate mână lemn, resusable geanta pliere, pliere sac travell, instrumente de tăiere infernal, mare parte din lemn, 300mm lemn cerc gaura văzut.

  • Material: Oțel
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • greutate: 100g
  • Nume De Brand: VIBRATITE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dinți Tip: Mediu-dințate

Adauga Comentariul Tau Acum