Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

AST01 Priză Tester UE NE-a UNIT AU Mufa RCD GFCI Test de Evacuare Detector de Zero Linie Plug Polaritate Faza Verifica Priza de Perete

    (1) 5
(1 Recenzii)

20.88lei 17.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u187427

AST01 Priză Tester UE NE-a UNIT AU Mufa RCD GFCI Test de Evacuare Detector de Zero Linie Plug Polaritate Faza Verifica Priza de Perete

Notă:UK Plug schimbare de culoare neagra,va primit de culoare neagra.

Descriere:

1. Securitate / Inteligent / Rapid / Simplu.

1. Contorul poate testa rapid soclu se conectează pozitiv și polul negativ ca cerere și dacă putere de uz casnic sisteme de protecție funcționează bine sau nu să asigure electrice de uz casnic de siguranță.

2. Patru diferite tipuri de plug, există întotdeauna unul pentru tine!

-- Ștecăr UE / UK Plug / UA Plug / Plug SUA

3. RCD Butonul de Test/GFCI Butonul de Test.

Cu un singur buton de control, acest versatil tester controale ER / NE priză prize pentru cablajul corect și funcție excursie pentru RCD/GFCI.Se testeaza sistemul de protecție pentru a asigura electrice de uz casnic de siguranță.Este mai bine pentru a proteja securitatea împotriva riscurilor de șoc electric.

4. Include 7 modele diferite pentru tine de a citi.

Corect / Sol Deschis / Neutru Deschis / Live/NEU Inversă / Live/GRD Inversă / Live Open / Live Sol Inversă Lipsește Sol.Oferă o indicație clară că puteți înțelege rapid și de a folosi.

5.ABS locuințe izolate, în condiții de Siguranță și Durabile.

Rezistent la Impact ABS locuințe face produsul mult mai durabil și produs de drop distruge.

6. Bright LED-uri de Afișare.

Modele de lumină sunt etichetate pe partea din spate a dispozitivului în sine.LED-ul Verde de indicatori poate fi lumina în mod clar în lumina puternică a soarelui.Testerul include un built-in lumina, astfel încât acesta poate fi, de asemenea, utilizat în întuneric.

Se poate face ai citit-o repede.Testerul include un built-in lumina, astfel încât acesta poate fi, de asemenea, utilizat în întuneric.

7. Ușor de Utilizat.

Cu trei indicatori și explicație detaliu, este ușor pentru noi să-l folosească.Ea are o mare, ușor de citit vina diagramă.

8. Aplicarea Pe Scară Largă.

În conformitate cu CE, FCC, RoHS standard de siguranță.Ca un general instrument de măsurare și utilizate pe scară largă în școală, laborator, fabrica și alte domeniul social.Ea salva o mulțime de timp în diagnosticarea problemelor cu prize.

10. Ușor de Transportat.

Ușoare (1.8 uncii) și la îndemână dimensiune(2.0"x2.0"x2.2"), ușor de transportat și de depozitare.

Tag-uri: duwi baterie tester, jurnal tester, bside 103, detector de radar campion, nedefinit pantaloni, multimetru analogic american, tester baterie la îndemână, ic test șosete, konnewei baterie tester, detector de fum 12v 4 fire.

  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Numărul De Model: Priză Tester
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: Aideepen
image

Zheludkov1995

5
2022-01-18

“Aceasta a fost întârziată, care sosesc, dar din cauza de modificare a politicilor vamale în țara mea, și am fost anuntati de un nou impozit, scăzut. Produsul este excelent. Multumesc”

Adauga Comentariul Tau Acum