Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1BUC Impermeabil din Plastic Electronice Cabina de Proiect Box 115 x 90 x 55mm

    (1) 3
(1 Recenzii)

20.49lei 14.13lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u187357

Descriere:

Material: Plastic

Culoare Principala: Gri

Dimensiuni:115 x 90 x 55 mm / 4.5" x 3.5" x 2.1" (L * O * O)

Built-in gaura țineți placa de circuit.

Excelent rezistent la apă și apa de performanță.

Bun pentru proiecte electronice, unități de alimentare cu energie, proiecte studențești, amplificatoare, etc., multumesc pentru căldură s-natură, câmp electromagnetic de protecție și construcție robustă.

Pachetul De Conținut:

1buc x Caseta Proiect

Notă:

Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/-1-3 cm.

Tag-uri: inteligent ceas rezistent la apa 8atm, apple pro hdd cabina, 115 blutooth ceas inteligent, montre ceas inteligent rezistent la apa, m3 115 ceas inteligent, ceas inteligent 115 p, correas ceas inteligent 115, leecnuo 115 ceas inteligent, hdd extern cabina de usb31, alb, led strip waterproof 5mb.

  • Tip De Ieșire: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Proiect Electronic Cutie
  • Certificare: Nici unul
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
image

Andreas Marx Mail

3
2021-11-19

“ACEST VÂNZĂTOR NAVA OBIECTE VOLUMINOASE ÎN PUNGI DE PLASTIC ȘI SE AȘTEAPTĂ CA ACESTA SĂ DEȚINĂ PÂNĂ ȘI ATUNCI CÂND O FACE NU ESTE BINE U GHICIT PRODUSUL DVS. ESTE PIERDUT ÎN TRANZIT TREBUIE SA ASTEPTI 4 LUNI PENTRU A OBȚINE ORICE FEL DE LITIGIU SOLUȚIONAT PENTRU CĂ SE PĂSTREAZĂ DOAR NEGAREA CERERE ȘI SPUNE SĂ MAI AȘTEPTE CÂTEVA ZILE... NU VOI COMANDA DE LA ACEST VÂNZĂTOR NICIODATĂ ȘI NICI NU VĂ VOI MAI COMANDA DE LA ALTE DOUĂ MAGAZINE SUNT, EVIDENT, DE ASEMENEA, RULEAZĂ. PRODUSUL ESTE BUN, DAR O SĂ GĂSESC ALT VÂNZĂTOR SĂ-L CUMPERE DE LA. ELEMENTE PIERDUT DIN AUGUST ȘI SUNT ÎNCĂ ÎN CURS DE TRAS CÂTEVA POZE DE DISPUTA CARE SE TOT LUNGEȘTE . DIN 4 ORDINE AU ÎMPĂRȚIT ÎN 8 PACHETE ȘI AM PRIMIT DOAR JUMĂTATE DIN ARTICOLELE MELE DE PE 2 ORDINE ȘI NICI PE ALTUL NU ESTE UN 1 PE APARIŃIA. DOVEZI FOTOGRAFICE ALE LITIGIULUI CĂ VÂNZĂTORUL PĂSTREAZĂ DOAR ACELAȘI RĂSPUNS ȘI ALI JUDJEMENT DOAR PERMIȚÂNDU-I INDIFERENT DE DOVADA SUPLIED.”

Adauga Comentariul Tau Acum