Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Borcan De Conserve, Capace Reutilizabile Gura Largă Etanșe Sigiliul Capacului De Etanșare Scurgere Dovada Sigură Mason De Stocare Solid Capace

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

27.43lei 19.76lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u187005

Puncte:

1、Multiple Utilizări: Nostru capace au standard internațional gura largă și regulat gura dimensiuni; și ele pot fi folosite în diverse sticle cu gura larga si sticle standard; ele pot stoca ceai, fructe, brânză, murături și condimente diferite în sticle sigilate; poate fi folosit pentru diverse proiecte de artizanat, cum ar fi DIY lumânare de bază.

2、Material și Design: Nostru capacele sunt realizate din tablă galvanizată (non-oțel inoxidabil), în interiorul sunt echipate cu inel de etanșare din silicon pentru a menține performanța de etanșare de la capac; firul pe partea de sus a capacului crește frecarea dintre mână și capac pentru deschidere usoara.

3、Scurgeri-free și Etanș: Proiectat pentru standard gura și gura largă borcane Mason.Incredibil durabilitate vă permite să continue să le reutiliza, cu asigurare de înaltă calitate.

4、în condiții de Siguranță și de Încredere: Nostru capac de metal este durabil și nu este ușor de deteriorat; este BPA-free, reutilizabile, în condiții de siguranță și de igienă, și nu va polua food.Puteți pune mâncare în borcan și sigilați-l cu capac.

5、Potrivit pentru: Adecvat pentru sigilare borcane conserve care conțin condimente, bomboane, biscuiți, fructe, ketchup, suc, ceai sau cafea, cuie, șuruburi și alte obiecte mici.Vă rugăm să vă asigurați dimensiunea inainte de a cumpara.

Caietul de sarcini:

Culoare: argintiu

Material: tablă

Dimensiuni:

Gura Standard: potrivit pentru gura poate diametru exterior 2.75 inch (70 mm)

Gura largă: potrivit pentru gura poate 3.38 inch (86 mm)

Lista De Ambalare:

Poate Capacul*12

Tag-uri: pungă de plastic, conserve, steaua borcane de conserve, scortisoara inele de mere conserve, mason portmonee, pahare de plastic w capace, căciuli masoni, depozitare sticle borcane de bumbac, bandană mason, silicon inele de etanșare conserve, kilner borcane de conserve.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Metal

Adauga Comentariul Tau Acum