Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Toamna Pernă Acoperă 18X18 Set De 4 Fermă Perna Pentru Canapeaua de ziua Recunoștinței în aer liber Perna Cazuri Decor Acasă

    (0) 0
(1 Recenzii)

66.28lei 49.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u185985

[Materiale de Calitate Premium]toamna acuarelă pernă acoperă de 4 set include frunze de perna, perna de flori,dovleac pernă și mulțumire perne de design caz.Toamna de perne sunt realizate din durabil lenjerie de pat, toamna decoratiuni pentru casa perne de cazuri sunt de piele-friendly și moale, aceste dovleac decor de toamna decoratiuni de exterior sunt OK pentru spălate de mână sau mașină de spălat.Materialul de perna decorativa cazuri este călduros bun venit în piață.

[Imprimare]advanced HD tehnologie de imprimare folosim este capabil de a face culori vii și realiste imagine pentru aceste toamna perne.Toamna frunze de dovleac pernă acoperă nu au miros ciudat, nu decolorare și în condiții de siguranță.Cu această înaltă tehnologie,toamna dovleac decor și de fermă proaspete perna pentru acasă este creat să arate mai vii, realiste și pline de culoare.

[ Fermoar] Toate aceste 4 seturi de toamnă watercover pernă caz, au un fermoar, fermoar este acoperit de perna.Ușor pentru a introduce sau a scoate perna corpul este ușor pentru tine de a schimba aceste fețe de pernă.

[Cadou unic]Aceste toamna perne decorative pentru camera de zi toamna perne decorative, perne acoperi toamna pernă acoperă set de 4 este un perfect pentru familia ta și prietenii tăi.Aceste frumoase fete de perna va decora camerele lor de bine.

[În cazul în care Folosi]Aceste recunoștinței pernă acoperă set de 4 utilizarea pe scară largă pentru canapea în camera de zi și dormitor.Perna acoperă recolta decorul este, de asemenea, utilizate în mașini și în aer liber canapea.Această pernă în aer liber dovleac decor în aer liber, cadă perne perna lombara acoperi decora casa ta cu dragoste și fericit.Pasărea de flori pernă acoperă dovleac decoratiuni pernă acoperă dovleac fețe de pernă sunt utilizate pe scară largă pentru canapea si scaune decor.

Culoare: așa cum se arată

Material: Lenjerie De Pat

Dimensiune: 45 x 45cm

Conținutul Pachetului:

4 x fata de perna

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: în aer liber mare, pernă acoperă, în aer liber perna swingin, în aer liber perna fox, cămilă pernă acoperă, iphone se impermeabil caz camo, perne impermeabile grădină, căptușit pernele de acoperire, amazon perne impermeabile, famifun pernă acoperă, la modă pernă acoperă.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Față de pernă
  • Material: Alte
  • Sugestiv Sexual: No
  • Tip: Față de pernă
  • Obscene Imagine: No

Adauga Comentariul Tau Acum