Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 În 1 Fraier Stilou Capacitiv Multifunctional Cu Ecran Tactil De Desen Stylus Pen Pentru IPhone Și Pentru IPad, Telefon Mobil

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

18.50lei 9.42lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u18567

Caracteristici:

1. Performanta material: învelișul exterior este realizat din aluminiu aviației, care nu este doar durabil, previne zgârieturi, este ușor și compact, și este ușor de transportat.

2. Nu este nevoie pentru a încărca: Condensator pen poate fi folosit în orice moment, nu este nevoie pentru a încărca, ia-l și de a folosi, nu este nevoie pentru a întrerupe încărcare.

3. Capete duble utila: active stilou capacitiv are un touch screen multi-funcție cap, ambele capete sunt ușor de utilizat, confortabil și sensibile, și pot scrie, a picta, și să joace jocuri.

4. Cauciuc design: touch sfârșitul stylus este proiectat cu cauciuc, care este suficient de moale pentru a proteja ecranul de amprente și zgârieturi și menține de înaltă definiție de pe ecran.

5. Ventuza design: vârful pen contact tip ventuza este conceput pentru silicon conexiune, care oferă mai multă protecție decât ac tip de conexiune.

Descriere:

Stylus-ul are un unic de două-in-one de proiectare, compatibil cu telefoane inteligente, tablete și 99% ecran capacitiv dispozitive electronice de pe piata.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: latime: 0.8 cm, lungime: 13cm

Materiale: spațiu de aluminiu

Aplicabile obiecte: telefoane mobile, calculatoare comprimat

Sistem compatibil: pentru IOS, pentru Android

Pachetul Inclus:

1 * Ecran Stylus

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: lg stylus 2 320f ecran, gadget ipad iphone, telefon mobil stylus 300, smalti pix cu gel, personlised stylus, curbat stylus pen, nova stylus pen, creion ipad 2 stylus, adonit ipad pen, nebo stylus.

  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: LESHP
  • Cerere Marci: Universal
  • Aplicație Ecran: Ecran Capacitiv
  • Material: Metal
  • Certificare: CE
  • Cerere: Tablete

Adauga Comentariul Tau Acum