Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Mătură Hanger Suport De Stocare Organizator Clipuri Fără Sudură De Prindere Mop Cârlige Baie Instrumente De Aspirație Agățat De Țeava De Cârlige Instrument De Bucatarie

    (0) 0
(1 Recenzii)

7.28lei 4.32lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u183687

Bine ati venit prietenii la magazinul nostru

Noi va oferi cele mai bune servicii, cele mai bune produse si cele mai bune preturi.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

descriere:

De înaltă calitate arcuri de oțel.One-faceți clic pe atașament siguranță.În mod clar aranja de uz casnic și echipamente de grădinărit și instrumente.Prin procesare de înaltă calitate, durată de viață lungă.Rezistent la uzura role de cauciuc și tampoane asigura o durată lungă de viață.Elibera cu ușurință prin ridicarea mânerului, mingea de rulare va ajusta în mod automat pentru fiecare grosime de mâner și țineți-l strâns.Ea are o varietate de instrumente: se poate organiza nu numai mături și mopuri, dar, de asemenea, organiza orice unelte cu cârlige.Fixați-l la perete cu șuruburi.Instala cu ușurință mături, mopuri, lopeți și greble în loc de înclinarea mături pentru pereți și colțuri.

Nume produs: mop clip

Dimensiune: 50.0 cm * 30.0 cm * 20.0 cm

Pachetul include: 1 *mop clip

notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferență de mărime de 1-5cm.

2. Datorită diferite afișează și lumini diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

3. Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi o soluție satisfăcătoare.

Tag-uri: instrumente masom, instrumente ika, asus instrumente, mâner pentru mătură, salade instrumente, suport de telefon usn, sym instrumente, instrumente moderne, suport de telefon aspen, camion mătură.

  • Stil: Simplitatea moderne
  • Material: acryl
  • Numărul De Model: JF088
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nr. de Cârlige: 1

Adauga Comentariul Tau Acum