Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Acumulator TrustFire 4000mAh IMR 21700 Baterie Li-ion de Mare Scurgere de 40A pentru Lanterna LED-uri difuzoare Jucării Reîncărcabilă Litiu Baterii

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

64.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u183618

Acumulator TrustFire 4000mAh IMR 21700 Baterie Li-ion de Mare Scurgere de 40A pentru Lanterna LED-uri difuzoare Jucării Reîncărcabilă Litiu Baterii

Caracteristici:

Mare scurgere baterie reîncărcabilă 21700 celule;

Fără protecție bord, Înaltă de scurgere, de Mare putere

Baterie de anod iau convex capul de proiectare, civile standard și ușor de utilizat

Rată mare de descărcare de gestiune,fără "efect de memorie", scurt-circuit, de încărcare și de descărcare de gestiune de protecție.

Net Greutate: 60g

Cu funcție de descărcare

Densitate mare de Energie, de Consistență, de Înaltă Securitate de Mediu design

Este bine atât la temperaturi scăzute și ridicate operațiuni.Oferă excelente continuu surse de alimentare la aparat.Mare de baterii pentru lanterna sau alte dispozitive.

Potrivit pentru: pointer laser, aparate de radio,difuzoare,lanterne, aparate de radio, ventilatoare mici, electronice, jucării și alte produse electronice.

Specificații:

Model: IMR 21700 Baterie reîncărcabilă

Capacitate: 4000mAh

Voltaj Standard: 3.7 V

Chimie: Li-ion

Atenție:

1. Vă rugăm să păstrați bateria la îndemâna copiilor copiilor tăi, în caz că vor înghiți.

2. Vă rugăm să păstrați bateriile în loc uscat și răcoros.

3. Nu reîncărcați celulele sau aruncați-le în foc

4. Vă rugăm să verificați dacă bateria este potrivit pentru dispozitivul dvs. înainte de a cumpăra

Poze :

Pachetul Include: De

IMR 21700 4000mAh Baterie de Litiu ( ca ordine)

Acumulator TrustFire Poveste:

--TrustFire este o întreprindere de înaltă tehnologie specializata în proiectarea și producerea de mediu, economisirea de energie, sănătos LED-uri de produse electronice.

--De la fondarea în anul 2004, TrustFire își propune să devină un lider în industrie, înființarea a patru linii de producție moderne, avem o experiență de inginerie și tehnice R&D echipa.Excelsior calitate și servicii postvânzare perfectă sunt obligate să facă TrustFire din primul brand de LED-uri de produse electronice.În prezent, TrustFire principalele produse acoperă lanterne de mare putere, lumini pentru biciclete, faruri lumini, scufundări lanterne tactice, lanterne și diverse lanterne accesorii, inclusiv Accesorii pentru Biciclete,încărcătoare, baterii reîncărcabile, lămpi cupe etc, care au fost exportate peste tot în lume.

- Cu filosofia de afaceri "Știință și tehnologie inovare pentru dezvoltare, Onestitate în primul rând, Calitate în primul rând, Client în primul rând. "În termen de opt ani de luptă, TrustFire a făcut deja un profesionist echipa de producție, R&D echipă și rețea puternică de marketing, Acum avem mai mult de 300 de angajați.Resurse umane structura este într-un nivel mai ridicat decât în aceeași industrie.Personalul este mai bine educat, mai tânăr și plin de vigoare și vitalitate.Confruntă cu noi oportunități și provocări, TrustFire va fi urmărirea neîncetată și persistente demers.Dedicat filosofia "Verde, Sănătos și de mediu" pentru fiecare clienții pentru o viață mai bună!

Tag-uri: 21700 baterie t35, ce 21700 baterie, m 21700 baterie, 21700 4 caz, acumulator trustfire mini 2 led-uri, 2 21700 5000mah baterie, cutie makita 21700, detergent de înaltă blaster, 21700 ma baterie, acumulator trustfire magazin brățară.

  • Setați Tipul: Numai Baterii
  • Capacitate Nominală: 4000mAh
  • Tip: Li-Ion
  • Numărul De Model: IMR 21700
  • De Mare Putere: 40A
  • Tensiune Standard: 3.7 V
  • Nume De Brand: Acumulator TrustFire
  • Certificare: CE, ROHS
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum