Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2021Gabby e casă de Păpuși Deluxe Figura Set Cadou cu 7 Cifre de Jucării și Surpriză Accesoriu Papusa Anime Figura Ziua Fetele Jucarie Cadou

    (1) 1
(1 Recenzii)

824.11lei 659.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u18201

7 JUCĂRIE CIFRE: pisica-tastic figura set este perfect pentru a pretinde să se joace!Include Gabby și ei adorabil și irezistibil kitty prieteni Pandy Labe, MerCat, Cakey Pisica, Kitty Zână, CatRat și Copilul Caseta de Pisica!

Casă de PĂPUȘI de LIVRARE CU SURPRINDERE ACCESORIU: Deluxe Figura Set vine cu o casă de Păpuși de Livrare, exact ca în serial.Unbox pentru a dezvălui un mister accesorii pentru a adăuga la povestiri juca!

PERFECT pentru COPII CADOURI: Cu toate personajele principale din Gabby Păpuși inclus, acest set este un cadou minunat pentru copii și fanii de spectacol.Foloseste-ti imaginatia pentru a crea infinite de păpuși aventuri!

DEBLOCA O RECOMPENSĂ SPECIALĂ: Deluxe Figura Setul include un cod QR în casă de Păpuși de Livrare – scanați-l pentru a debloca o recompensa exclusive în libera lui Gabby Păpuși App (disponibil pe iOS și Android)!

JUCĂRII PENTRU FETE ȘI BĂIEȚI cu VÂRSTELE de 3 ȘI UP: Gabby Păpuși jucării sunt pline de surprize și de a aduce entuziasm de spectacol la viață!Aceste surpriză jucării sunt cadouri minunate pentru copii vârstele de 3 și până.

Include: 7 Figuri, 1 Casă De Păpuși De Livrare, 1 Accesoriu

Acoperite de Master Spin Grijă de Angajament.A se vedea mai jos pentru detalii complete

detalii tehnice

Dimensiune produs 5.41 x 29.36 x 27 cm; 394.63 g

Produs de culoare mai multe culori

Producătorul recomandă aplicabile vârsta de 3 ani și de mai sus

Materialul Din Material Plastic

Modelul lui Gabby casă de Păpuși

Tag-uri: virtual fată ceas, răul fata anime, 65 cm silicon păpuși pentru sex, manga peruca celestia, bluze fata anime, barbati tricouri sport, pantofi sport skecher, masina hasbro, nedefinit pantaloni, nedefinit cercei set.

  • Material: Plastic
  • Certificare: CE, Europa certificate (CE)
  • Varsta Recomanda: 7-12y, 12+y, 18+
  • Nume De Brand: TAKARA TOMY
  • Origine: NC(de Origine)
  • Avertizare: Nu Mânca
  • Numărul De Model: Gabby casă de Păpuși
  • Tema: Sport
image

Luluzavr

1
2022-01-17

“Aceasta este prima mea experiență proastă cu Aliexpress. Pentru 109 euro am crezut că mi-ar primi, ca o descriere, o casă de păpuși și 7 cadou cifre. Am luat 7 4cm figurine care nici macar nu se ridice. Am trimis disputo, au spus că nu există suficiente dovezi, am vorbit pe chat, ei m-a înțeles și a spus să întreb de revenire parțială. Ei scriu pentru Mine că, dacă. După mai mult de o săptămână să le scriu din nou, atunci când nu primesc întoarce și acum mi-au spus nu. Nu e o casă de păpuși este de 7 figurine că a fi un personaj din desene animate poate ajunge la 20 de euro. Vreau să fiu sincer și să spun că refuz să-i întoarcă pentru că nepoata mea este o foarte Gabbys dollshouse fan si nu le iau de pe. Cred că puteți vedea în fotografie, care 109 Euro imposibil.”

Adauga Comentariul Tau Acum