Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Boem Rack Revista Țesute Manual Macrame Din Bumbac Coarda Raft Carte Tabelul Ornament Carte Ziar Înfășa Pătură Titular Foto Decor

    (0) 0
(1 Recenzii)

150.47lei 64.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u181764

Boem Rack Revista Țesute Manual Macrame Din Bumbac Coarda Raft Carte Tabelul Ornament Carte Ziar Înfășa Pătură Titular Foto Decor

Puncte: 1、Dantelă lucrată Manual Rack: Acest Boem rack de perete este fabricat din fag si cordon de bumbac.Aduce un confortabil se simt ca acasă la dumneavoastră acasă prin afișarea de fotografii înrămate, plante mici, reed difuzoare sau orice alte obiecte mici.

2、Ușor să Stea: Frumos țesute decoratiuni sunt ușor de instalat, care necesită doar un cui sau cârlig să stea pe perete.Loc Boem decorative rafturi în pepinieră, dormitor, camera de zi, dormitor, hol, contra, etc.

3、Afișare și Stocare: Dantela de bumbac frânghie împletită rafturi nu pot fi folosite ca ornamente, dar, de asemenea, ca rafturi pentru a stoca și locul obiecte mici(cum ar fi Ghivece de Flori, plante Suculente, Cărți, tablouri, Vaze, Brelocuri, etc.).

4、Unic Stil Boem: Mana Boem margini a se potrivi cu ușurință acasă decor, cum ar fi rustic, Boem, modern, fermă sau simplu, elegant bumbac coarda este atât de atractiv și robust.E foarte practic.

5、Potrivit Dimensiune: tapiserii sunt aproximativ 32*25*19cm/12.60*9.84*7.48 inch în dimensiune.Satisface toate nevoile dvs. și de a crea un vis Boem spațiu pentru a face viața mai confortabilă.

Descriere:

Acest Boem rack de perete este realizat din fag naturale și cordon de bumbac.Frumos țesute decoratiuni sunt ușor de instalat, care necesită doar un cui sau cârlig să stea pe perete.Mana Boem margini a se potrivi cu ușurință decor acasă.E foarte practic.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 32*25*19cm/12.60*9.84*7.48 în

Material: Fag+Cordon De Bumbac

Lista De Ambalare:

Boem Raft De Depozitare*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 32*25*19cm/12.60*9.84*7.48 în

Material: Fag+Cordon De Bumbac

Lista De Ambalare:

Boem Raft De Depozitare*1

Metode de plata:

·· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin Usite.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Usite.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Tag-uri: cazul revistei vogue, vaza eco friendly, hulk raft carte, portofel carte aleatorie, death star raft, mare rack revista, suport de telefon studio foto, oamenii fundal, diy decorative cărți, case ih stoc.

  • Clasificarea: Pliere Rack
  • Aplicabile Spațiu: Camera De Zi
  • Tip De Instalare: Tip Picioare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică: Aprovizionat, Eco-Friendly

Adauga Comentariul Tau Acum