Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Dot Print Câine De Companie Chilotei Curea Sanitare Câine Lenjerie De Scutece Fiziologice Pantaloni Catelus Pantaloni Scurți

    (0) 0
(1 Recenzii)

8.11lei 7.28lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u17996

Descriere Produs:

Tip De Element:Animale De Companie Fiziologice Pantaloni

Material:Șifon

Ocazie:Toate Ocaziile

Publicul Țintă:Câini

Culoare:Creveți Roz, Verde

Dimensiuni(S,talie):20 cm-30 cm/7.87-11.81"

Dimensiune(M,talie):30 cm-40 cm/11.81-17.72"

Dimensiuni(L,talie):40 cm-50 cm/17.72-19.69"

Caracteristici:

1. Material: sifon material este moale, neted, respirabil, confortabil și inofensiv, care poate asigura sănătatea copilului dumneavoastră.

2. Funcția: se poate preveni animale de companie aleatoare de împerechere la gravide în timpul estrului.

3. Convenabil: se poate preveni curve din frotiu pardoseli, vehicule sau de mobilier în timpul menstruației, mai ales pentru cei care nu pot merge de multe ori la toaletă.

4. Design vestimentar: atunci când ia o plimbare cu animalele de companie, pantalonii pot face animalele de companie mai atractiv.

5. Notă: 1. te rog scoate-ți fiziologice pantaloni la fiecare 2-3 ore, și de a schimba servetele sanitare cu regularitate pentru excreție și de sănătate a animalelor de companie. 2. atunci când se măsoară dimensiunea de animale de companie, vă rugăm să vă relaxați dimensiunea de 2 cm, iar lungimea de spate nu include lungimea cozii.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Pachetul Include:

1 x pantaloni

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Tag-uri: iepurasul lucruri iepuri, fox pantalon de iarna, scutece mare de masculi, lich copilul de scutec, mare câine de sex feminin scutec, pororo lavabile scutece, pantaloni la câini, fiziologice chilotei tineri, dl scutece pânză, celous chilotei câine.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: panDaDa
  • Sezon: Toamna/Iarna
  • Tip: Câini
  • Material: 100% Bumbac
  • Model: Solid

Adauga Comentariul Tau Acum