Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Anime Demon Slayer Mousepad Covor Gamer Mat Birou Calculator Padmouse Tastatura Kamado Nezuko Locrkand de benzi Desenate Tampon Cauciuc Mat Xl CSGO

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

46.08lei 23.50lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u178572

Sfat: Toate produsele sunt masurate manual, vă rugăm să permiteți-1-2cm abatere

caracteristică:

Scalabil și dimensiunea potrivită: extins mouse pad poate potrivi tastatura și mouse-ul, precum și alte elemente de desktop în același timp.Oferim mobilă perfectă de spațiu pentru jocuri sau la birou.

Ultra-netedă de suprafață pânză: optimizat pentru mișcare rapidă, menținând în același timp o viteză excelentă și de control în jocuri sau de lucru.Asigura cel mai simplu mișcarea mouse-ului și cel mai bun timp de răspuns.

Non-alunecare de cauciuc de bază: atunci Când se utilizează mouse-ul și tastatura, mouse pad nu va aluneca sau muta.

Rezistent la apa de performanță: într-o anumită măsură, se poate preveni deteriorarea produsului cauzate de lichid de stropire.Când lichidul este stropit pe el, o parte din lichid va aluneca off.În același timp, mouse-pad-ul este ușor de curățat și se spală la mașină.

Material: mouse-ul Nostru pad este conceput cu material de cauciuc natural, care este robust și durabil.

Dimensiune produs: mouse-ul Nostru pad are trei moduri.Luminos și non-luminos moduri.Există, de asemenea, un extraterestru modul.Cere clienților să aleagă să cumpere.

Stimate cumpărător.Trebuie să înțeleagă în mod clar că imaginile și obiectele reale vom vedea pe monitor va fi cu siguranță ușor de denaturat, pentru că mouse pad-ul este imprimat pe pânză, nu pe sticla sau obiecte strălucitoare.Imaginea este trimis la imprimantă.Deoarece culoarea metoda de prelucrare de fiecare dispozitiv este diferit, vă rugăm să înțelegeți.

Q1: Cât timp ia să personalizați RGB mouse pad?

A1: Personalizare durează aproximativ 2-3 zile.

Întrebarea 2: Cât timp pot livra in tara mea?

A2: Este nevoie de 15-37 zile, în medie, pentru fiecare țară/regiune.În țări îndepărtate, cum ar fi Africa, America de Sud și Oceania, poate dura mai mult.Vom folosi rapid și de înaltă calitate metode de transport pentru a vă ajuta să livreze.

Întrebarea 3: Ce dimensiune și rezoluție sunt necesare pentru imagini personalizate?

A3: De exemplu, dacă aveți nevoie pentru a personaliza un 40X90CM mouse pad, am nevoie pentru a trimite un 41X91CM imagine.Imaginea ar trebui să depășească mouse pad de 1 CM, astfel încât imaginea nu vor fi deformate.Rezoluția cere mai mult de 1000 de pixeli.Desigur, o mai mare rezoluția, rata se va face imprimarea efect mai clare.

Întrebare 4: există vreo diferență de culoare în imagine?

Răspuns 4: Datorită principiului de ieșire a imaginii și luminozitatea display-ului, mouse pad cu siguranta va fi mai rău decât imaginea originală.Acest lucru este normal.Dacă nu poți accepta pe deplin, vă rugăm să nu-l cumpere.

În cele din urmă, pentru clienții care au nevoie de personalizare, vă rugăm să consultați: atunci Când plasarea unei comenzi

Amintiți-vă pentru a trimite-mi poze cu modele personalizate, va voi contacta cat mai curand posibil.Fotografii se pot trimite la e-mail meu: [email protected] de afișare a imaginii

Tag-uri: rgb sexy mouse pad, mouse pad rgb lume, mousepad hard joc, vesta demon slayer, mina mousepad, lesong birou mat, umbrele oamenilor odihnă, mouse pad anime om, vsemayki mouse pad, pandantiv nezuko.

  • Stil: Protecția Împotriva Radiațiilor, cu Încheietura Restul, Alte
  • Numărul De Model: RGB mouse pad
  • natura: Tabelul Mat /Podea /Covor /Mouse-Ul Mat
  • Produse De Stare: Stoc
  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: GuJiaDuo
  • Material: cauciuc, Cauciuc+pânză

Adauga Comentariul Tau Acum