Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Moda Dantelă Florale Masca De Fata Pentru Femei Adulte Lavabile Refolosibile Protec Gura Măști Femme Baluri Maske Partid Decor Cadou Cosplay

    (0) 0
(1 Recenzii)

9.23lei 6.26lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u177798

Reutilizabile Respirabil Dantela Masca Anti-Poluare Reutilizabile Gura Masca Caracteristici:

Sezon: Patru sezoane

Material: Dantela

Model: Imprimare

caracteristică

1: gura pac poate separa 80% din murdărie, substanțe chimice, particule, gaze, polen, fum și aburi.Poluarea duza de capac poate fi folosit pentru a preveni poluarea , vehicul de gaz, alergie la polen, PM2.5 fumului și de protecție.

2: gamă Largă de aplicații, non-chirurgicale, măști de siguranță sunt ușor de a transporta și de a folosi.Aceasta masca faciala poate fi folosit în case, birouri, scoli, magazine, metrou, aeroporturi, turism, o piscină interioară și în aer liber, etc.

3: Confortabil se potrivesc, material de lumina, textura moale, uscare rapidă, respirabil, confortabil de purtat.Cablul este flexibil și se potrivește cele mai multe persoane, o mărime se potrivește tuturor

4: vântul-dovada gura la modă masca de protectie este foarte potrivit pentru uzura de zi cu zi, și vă protejează de picături, fum, praf, cenusa, etc. Pe de altă parte, se poate proteja intimitatea.

5: Acesta este cel mai bun cadou de vacanță pentru familie, prieteni și colegi, eu cred că va place

6: vă Rugăm să rețineți-din cauza procesului de tăiere, poziția masca model este aleatorie! ! !

Pachetul include: 1 buc masca

Tag-uri: pliat reutilizabile masca, înapoi masca din dantela, adult respirabil, lavabil masca, tesatura masca fata lavabil, lanbena masca lavabil, masca de șarpe mascarada, demo-uri de cosplay, magnatic masca pentru ochi, masca dantela hande, feminin masca din dantela.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare Specială: Costume
  • Material: Bumbac
  • Tip De Element: Măști
  • Gen: Femei
  • Nume De Brand: KLV

Adauga Comentariul Tau Acum