Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

MCX masculin sertizare RF conector MCX masculin unghi drept sertizare Mufă pentru RG174, RG316 LMR100 cablu coaxial navă rapidă

    (0) 0
(1 Recenzii)

7.62lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u177237

MCX masculin sertizare RF conector MCX masculin unghi drept sertizare Mufă pentru RG174, RG316 LMR100 cablu coaxial

Seria de produse:MCX

Tip produs: Cablu de montare

Carcasă: Nickelplated

Impedanta:50 ohm

Corpul conectorului Stil:unghi drept

Tip cablu: RG174, RG316 LMR100 cablu

Contact Reziliere: Lipire

Gen: Plug(bărbat Pin)

Oferim personalizate:

Dacă aveți nevoie de un alt stil montare, vom fi bucuroși să ia în considerare cerințele dumneavoastră pentru a oferi o soluție de lucru.Vă rugăm să ne contactați.

Despre noi:

SHEN ZHEN XIN O XIAN DAI TRADE CO.,LTD este un online b2c b2b companie cu sediul în Shenzhen, China, care specializata in furnizarea de diversiform tip Conectori RF, RF Adaptor, Ansambluri de cabluri, Instrumente de Sertizare, WIFI, Antene GPS, Antene GSM, Antene & Accesorii etc. Am personalizat Ansambluri de cabluri pentru client.

Oferim produsele noastre de calitate și cele mai bune servicii de satisfacție a clienților noștri.Toate produsele noastre trimis bine ambalate de avion curând după ce a primit plata.Exprima de transport maritim este disponibil.

În funcție de locație avantaj, SHEN ZHEN XIN O XIAN DAI TRADE CO.,LTD poate oferi produse de calitate cu preț scăzut pentru clienții noștri evaluate peste tot în lume.Deci, acest lucru ar putea fi cel mai bun loc pentru a obține o bună facut aparitia pe rf produse, astfel încât să ia doar această șansă și bucurați-vă de distracție de cumpărături.

Tag-uri: adaptoare mcx, cablu rg316 50, foarfece rg174, plug de sex masculin 4013, smc cablu coaxial, rg174 masina, cablu mcx rg179, rg316 fire, antena tv mcx masculin, rg316 clip.

  • Cerere: RF, Iluminat
  • Tip: MCX
  • Numărul De Model: 50Ohm
  • Nume De Brand: JX
  • Gen: De sex masculin

Adauga Comentariul Tau Acum