Imagine 0

ID100 de Rick Lax trucuri magice

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

16.75lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u176668

Du-te la truc.Îmi place asta ... " - Rick Lax

Rick Lax este, DE DEPARTE, lume's cele mai populare "numărul truc" interpret și acest lucru este #1 număr favorit truc.

Rick\'s asa de Facebook-celebru, el devine recunoscut tot timpul, chiar și la plajă.Și, bineînțeles, fanii lui cere-l pentru a efectua un truc.Când o vor face, el realizează "ID 100."

"Propless mentalism" înseamnă a citi mințile, folosind NIMIC.Nimic, dar cuvintele tale și imaginația ta.Este\'s frumoase.Puteți face oriunde.La piscină.Chiar la telefon!!

DUNGEONS & DRAGONS: Un lucru pe care eu personal **DRAGOSTE** despre acest truc, este faptul ca foloseste un) imaginația și b) zaruri, fundația de jocuri de rol!Da, eu sunt un RPG tocilar.În special, acest truc folosește două zaruri cu 6 fețe, la fel de bine ca unul de 100 de fete mor, toate din care sunt utilizate în tabel-top joc de rol jocuri, cum ar fi D&D. Cu reapariția de masă-top de jocuri de noroc, tu\'ll place să am un truc de magie, care combină imaginația și zaruri.

Acum, dacă tu're pe gard despre "numărul trucuri"...

a) permiteți-mi Să vă reamintesc că tu\'re, probabil, efectuarea magie pentru a distra "oameni", și nu pentru tine.

b) permiteți-mi Să vă asigur că OAMENII IUBESC NUMĂR de TRUCURI.Tot ce trebuie este O privire la Rick Lax\'s facebook page pentru dovada.Literalmente PESTE O SUTĂ de MILIOANE de oameni au urmărit și plăcut lui "numărul truc" videoclipuri.Și de fapt ei nu\'t la fel ca ei, să le ÎMPĂRTĂȘIȚI (mult mai puternic).Asta înseamnă că le place ATÂT de MULT, că ei își doresc ca prietenii și familia să le văd și eu.

Ce-I\'m încercat să-ți spun este, "numărul de trucuri" au dovedit, dincolo de o umbră de îndoială să fie distractiv, și că ACEST TRUC, ID100 este alegerea #1 din lume\'s #1 "numărul truc" tip.Don\ \ 't cred despre ei ca un magician, cred despre ei ca un artist de estradă.

AICI\'S CE SE INTAMPLA

Un spectator role 2 zaruri.Ei amintesc care 2 părți sunt.Apoi, folosind un proces INGENIOS, tu\'re capabil să le spun cu 100% sigur exact care 2 zaruri-au rostogolit.Care au rulat în primul rând, și care au rulat 2-a.

Din nou, acestea sunt imaginare zaruri.Nimic fizic este folosit în acest truc...daca nu....dacă nu faci ceea ce fac, care este de a folosi ZARURI REALE să dezvăluie secretul!Care se adaugă 2 trucuri suplimentare pentru a se amestecă (de unde zarurile, si cum sunt ei se confruntă în mod corect?)

I\'m deviezi de la subiect.Aceasta este o rutină complet complet cu glume amuzante, și o seriozitate rece metodă pe care o puteți folosi pentru a deschide ORICE act, sau de a folosi doar data viitoare când cineva vă cere să vezi ceva mișto. '

Tag-uri: panglica lax rapunzel, sabia lax femeie, satin pălărie lax, logica rick morty tricou, lewis blugi lax, pachete hawaii lax, colourpop lax viata, cani magic rick, gogle lax bicicleta, lax hollywood hills.

  • Dimensiunea Pachetului: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Gen: Unisex
  • Greutate Pachet: 0.01kg (0.02lb.)
  • Dimensiune: One Size
  • Tip De Unitate: Bucata
  • Tip: Variate Prop
  • Intervalul De Vârstă: 12-15 Ani, Adulti, 8-11 Ani
  • Este Instrucțiuni Inclus: No
  • Avertizare: Nu trucuri
  • Material: Produsele Hd
  • Caracteristici: Incepator, Afla, Profesionale, Magicieni, Etapa, Strada, Dispar, Ușor De A Face
  • Performanța Forma: Voi trimite la tine în termen de 24 de ore
  • Numărul De Model: 8888

Adauga Comentariul Tau Acum