Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Camping Magnet Senzor Far COB Tip C USB de Încărcare a Farurilor în aer liber, Ciclism, Aventura, Pescuit de Noapte, Munca de Noapte

    (1) 5
(1 Recenzii)

112.11lei 49.33lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u176170

Puncte:

1、Puternic și Multifuncțional: Apăsați butonul + inducție comutator + cob comutator, un total de 18 de niveluri de lumină pentru a alege de la, de înaltă calitate lumină albă + XPE lumina calda + COB + lampă cu LED-uri margele.

2、Convenabil și în condiții de Siguranță: USB de încărcare, în condiții de siguranță și sigur, greutate neta despre 130g, fără compresie a purta, IPX4 splash-dovada de evaluare, pot fi folosite în zilele ploioase, ușor de a controla în aer liber, camping, ciclism, aventura, pescuit de noapte, munca de noapte.

3、durata de Viata Baterie: Built-in de 1 2000 mAh 18650 baterie cu litiu, de încărcare pentru 5-6 ore, de lumină puternică și de descărcare de gestiune pentru 4-5 ore, 300-400 de lumeni de lumină puternică rază de până la 100-200 de metri.

4、Funcționare Independentă: Cele trei switch-uri de presa pot fi operate în mod independent, o varietate de surse de lumină pot satisface nevoile diferite, farurilor poate fi reglat în sus și în jos de 135°, lampa centura clip este detasabila, partea din spate a lămpii corpul este echipat cu un magnet, care poate fi adsorbit pe metal și folosit ca o lampă de lucru.Faruri cu aproximativ 3CM/1.18 în lărgirea design, mult mai confortabil de purtat.

5、Sfaturi Cald: Deoarece produsul este un produs electronic, durata sa de viață este schimbat în mod flexibil în funcție de condițiile de utilizare.Vă rugăm să luați grijă de ea atunci când se utilizează și pentru a evita impact violente și alte operațiuni.

Caietul de sarcini:

Model: 2053

Bec: lumină albă + XPE lumina calda + COB (roșu și alb) + (roșu, albastru și verde) LED

Dimensiune: aproximativ 7*4.8*4.5 CM/2.76*1.89*1.77 în

Greutatea netă: aproximativ 130G

Alb caseta dimensiune: despre 7.8*8.5*5.6 CM/3.07*3.35*2.2 în

Greutate brută: despre 163G

Material: ABS

Comutator: împinge switch + inducție comutator + COB comutator

Baterie: built-in 1*2000 mAh 18650 baterie litiu

Metoda de încărcare: Type-C USB de încărcare, suport de ieșire 5V 1A

Poziția de viteze:

apăsați comutatorul 7 nivele: lumină puternică - slabă lumină - XPE lumina calda - (apăsați lung în orice poziție pentru a comuta modul de LED-uri) LED roșu de lumină - LED verde - LED-uri albastre de lumină - LED roșu, verde și albastru intermitent

comutator senzor 7 nivele: lumină puternică - slabă lumină - XPE galben - COB alb de lumină puternică - COB alb lumina slaba - COB lumina roșie - COB lumina roșie intermitentă

COB comutator 4 nivele: COB alb de lumină puternică-COB alb lumina slaba-COB lumina roșie-COB lumina roșie intermitentă

Dacă echipamentul rămâne pentru mai mult de 3 secunde și faceți clic pe comutator, se va închide, și atunci când este pornit din nou (cu excepția CONDUS de viteze), se va reveni la echipamentul când acesta a fost oprit.Împingeți comutatorul și COB switch poate fi folosit în același timp

Metoda Zoom: zoom rotativ

Indice de impermeabilitate: IPX4

Lumeni: 300-400LM

Gama: 100-200 metri

Caracteristici: trei-apăsați comutatorul poate fi operat independent, o varietate de surse de lumină pot satisface nevoile diferite, farurilor poate fi reglat în sus și în jos de 135°, lampa centura clip este detasabila, partea din spate a lămpii corpul este echipat cu un magnet, care poate fi adsorbit pe metal și folosit ca o lampă de lucru.Faruri cu aproximativ 3CM/1.18 în lărgirea design, mult mai confortabil de purtat

Indicator luminos: verde patru indicator de baterie lumini

Timp de încărcare: 5-6 ore

Rezistenta de timp: 4-5 ore în lumină puternică descărcare de gestiune

Lista De Ambalare:

Alb Cutie+Faruri+Faruri Curea+Cablu USB (Negru)

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

1. Despre Feedback-Ul:

1.1, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

1.2 Feedback-ul este foarte important pentru NOI , Așa că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți.

1.3 este imposibil să o rezolve, dacă nu vom(don ' t) știu despre ele!

2. Care sunt metodele disponibile pentru plata?

2.1 acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.2 Notă: Altele despre plata PRIN intermediul acestui link: https://service.Usite.ro/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

2.4 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3. Era Cam De Transport Maritim:

3.1 TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO),Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.

3.2 singura navă a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3.3 imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

3.4 SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.5 Dacă nu ați primit coletul tău în perioada ?vă rugăm să ne contactați (imediat) .Vom urmări cu compania de transport maritim, cât mai curând posibil și de a răspunde.

Tag-uri: magnet 40mm pescuit, runda magneți de pescuit, agk căști usb c, ipad 1 de 90 de grade prin cablu, magneți cub ruby, pescuit mănușă magnetic, magnetic apple pescuit, lampă de cap recargable usb c, De 90 de grade, cablu 2 m, gt tijă de pescuit.

  • Certificare: Nici unul
  • Montare De Plasament: Seatpost
  • Numărul De Model: XP+COB Magnet Senzor Far
  • Origine: NC(de Origine)
  • Alimentare: Baterie
image

T A R A N

5
2021-11-13

“sUPER”

Adauga Comentariul Tau Acum