Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Petrecere de nunta Tul Masă Fusta Acoperi Tacamuri Pânză Copil de Dus Decor Acasă Rotunde și Dreptunghi Cret Tul Albastru Masă Fusta

    (0) 0
(1 Recenzii)

150.42lei 76.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u174019

Caietul de sarcini:

Material: Șifon

Dimensiune (opțional) 1.85 M*0.77 M, 2.75 M*0.77 M

Culoare / stil (opțional): Sirena, Unicorn, Albastru

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Ambalare:

1* Tabelul Fusta

Caracteristici:

【De Material șifon】masa Noastră fusta este făcută de mână laminate răchită taie tul moale, cu un rid rezistent captuseala si high end antirid rezistente număr mare de nailon, făcându-l ușor de manevrat.

【Ușor de instalat】Nostru sifon masă fusta are bucle cusute sub marginea de sus, lipici cârlig cu suport adeziv pentru masa, plasa marginea de sus a tabelului fusta pe cârlig, cârlig și buclă împreună și ați terminat.

【Ușor să aibă Grijă】Dacă vrei să fie mai moi si mai pufoase, pur și simplu puneți-l în apă și atârnă să se usuce, se spală la mașină după utilizare și de a salva pentru următoarea ocazie specială.

【】 Utilizare】Această formă dreptunghiulară cret răchită masă fusta este perfect pentru copii de duș decoratiuni, desert masa decor acasă, petrecere de aniversare, petrecere de vacanță

【】 Dimensiune Înainte de a cumpăra, vă rugăm să măsurați circumferința tabel pentru a determina ce dimensiune se potriveste sau cât de multe piese de care aveți nevoie pentru a comanda.Înainte de a cumpăra, vă rugăm să verificați dimensiunea detaliu imaginea de pe stânga.

er, Partidul Decor,Decor Consumabile,Tul,Rotunde și Dreptunghi,Decor Nunta

Tabelul Fusta,Masă Plinte pentru Copil de Dus, Masă Plinte pentru Nunta,Tul,Cret,Albastru,Petrecere,Aniversare,Nunta,Copil de Dus

Tag-uri: bluza tul stele, partidul tul masa, decor de nunta biroul, fusta de brad, bluza fusta mini, nedefinit pantaloni, noutatea tacamuri, fusta tul grestantes, hip decoratiuni de nunta, kiity pânză copii.

  • Numărul De Model: 200013038
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Nunta
  • Material: Tesatura Dantela
  • Model: Simplu Vopsit
  • Stil: Alte

Adauga Comentariul Tau Acum