Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Generator de impulsuri CS10-3 Pas Servo Controler de Viteza Stepless Regulament Inversare Lungime Fixă Continuă dus-intors

    (0) 0
(1 Recenzii)

100.46lei 80.36lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u171628

Produs vandut de puncte:

1.5 mari modul de control: modul de viteză / lungime fixă mode / modul continuu / dus-intors mode / modul de sincronizare

2. Sistemul integrat de fuselaj este ușor să funcționeze, și acționare manuală start / direcție buton poate fi extins

3. Manopera rafinat: nu este făcut și a format cu echipamente de precizie, cu proces bun și atent îmbunătățirea mici detalii.

4. Opera multi rotiți potențiometrul pentru reglarea vitezei eficient și cu acuratețe a regla motorul pentru a face motorul rula la viteză mare.

5. Puls + direcția 5V semnal

Funcțiile produsului:

Rcmf-1 generator de impulsuri poate de comandă motor pas cu pas, servo motor, motor viteza 0-4000 rpm, val pătrat, fără trepte reglabile.Extern start-stop și direcția poate fi controlat extern.Are funcții de reglare a vitezei, tur-retur, de distribuție, de lungime fixă și așa mai departe.

Lista detaliată:

Generator de impulsuri * 1

Tag-uri: controler qs bldc, 180v 2hp dc motor controller, 12v pwm de comandă a motorului, bldc 800 controller, 40a pwm de comandă a motorului, servo de mare viteză glosssky, 180v 10a motor controller, motocicleta electrica 3 viteza, motor 30 cp 3 faze, generator de impulsuri.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: CS10-3
  • Tip Motor: Motor pas cu pas
  • Certificare: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum