Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bug Net Plasă Bug Ecran 4/6/8 Inci Filtru De Aer Anti Praf Zbura Bug Insecte Mosquito Pentru Ventilator De Admisie Și De Evacuare Țeavă De Eșapament

    (0) 0
(1 Recenzii)

10.63lei 5.34lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u1708

Bug Net Plasă Bug Ecran 4/6/8 Inci Filtru De Aer Anti Praf Zbura Bug Insecte Mosquito Pentru Ventilator De Admisie Și De Evacuare Țeavă De Eșapament

Puncte: 1、Practice Bug Scut: Această plasă bug capturile de ecran bug-uri de toate tipurile pentru a asigura buna funcționare a fan.

2、Materiale Premium: Aceste bug scuturi caracteristică materiale lavabile, un elastic de deschidere and un cordon reglabil pentru a oferi o potrivire perfecta.

3、Accesoriu Util pentru Canalizarea: - l Folosească pe fanii and canalizarea, deoarece este potrivit atât pentru aportul and evacuare scopuri.

4、Dimensiuni Disponibile: 3 dimensiuni opționale, inclusiv 4 cm, 6 cm and 8 inci.De asemenea, poate fi atașat direct pe deschiderea de conducte de aer rotunde, or flanșele conductei de aer răcit ASCUNS crească lumina reflectoare, in-line de ventilație ventilatoare, ventilatoare de evacuare, admisie or ventilatoare de evacuare and etc.

5、Ușor de Curățat: Această plasă bug ecran poate fi ușor de luat de pe and spălate de mână or de mașină; apoi, din nou instalat a rotunji conducte de aer or conductă cu flanșă de a folosi din nou and din nou la filtrul de particule.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 4 cm/6 cm/8 cm

Material: material ignifug ochiuri + filtru de bumbac

Lista De Ambalare:

Ochiurilor de plasă Bug Ecran*1 (alegeți dimensiunea corectă înainte de cumpărare)

Note:

Datorită efectelor de iluminare and unghiuri de fotografiere, culoarea elementului and care arată in imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță in mărimea produsului.

Tag-uri: ventilator de evacuare 12v ac, 2inch ventilator de evacuare, marile ecrane de telefon, marele ecrane lcd, noutatea plasă de țânțari, alfa țeavă de eșapament, simplu, plasă de țânțari, tricou mireasa mahmureala, 1 4 inline filtru de aer, 4 inch puternic ventilator de evacuare.

  • Stil: Modern
  • Material: Poliester / Bumbac
  • Numărul De Model: Ochiurilor De Plasă Bug Ecran
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum