Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Zitour® Exacte Mitre Calibre pentru Ferăstraie Mitra Telescopică de Colț Etriere Instrumente Profesionale Unghi Finder de Măsurare Pentru prelucrare de Lemn

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

69.63lei 68.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u167482

Este întotdeauna greșit să transfere rezultatele să o mitră a văzut taie după măsurarea mitre angle?

La Zitour® Exacte Mitre Calibre pentru Ferăstraie Mitra permite precise și ușor unghi de măsurare și transferul ulterior la mitre saw .

Caracteristici Principale

▶ Gamă Largă De Măsurare

2 picioare de plastic pentru măsurare și transferul de perete unghiuri de la 30 la 180° și, ulterior, alinierea unghiurilor pe mitra văzut .

▶ Face Tăierea Precisă

2 magneții atașați direct la ferăstrău pentru a replica unghiul care trebuie să fie tăiate, ceea mitre saw reduceri mai precise .

▶ Practice Și Convenabil

Include telescopică de colț etriere pentru colturile exterioare și integrate pliabil opri pentru ușor de marcajul de pe piesa de prelucrat, atât în interiorul cât și în afara colțuri poate fi măsurată și unghiuri pot fi cu ușurință marcat pe piesa de prelucrat .

▶ Speciale Excentric Maneta De Design

Butonul special de design face mai ușor să funcționeze , chiar și în înguste zone de lucru , iar datele pot fi măsurate și transferat perfect pentru o mitră a văzut.

Caietul de sarcini

Greutate Produs

280G

Dimensiune Produs

(L x W x H)

220 × 150 × 85MM

Conținutul Pachetului

Zitour® Exacte Mitre Calibre pentru Ferăstraie Mitra × 1

Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Tag-uri: top 50 stația totală, instrumente profesionale atelier, ni etrier, svararg nivel cu laser, laser 4d 360 swarog, contor de energie tl, crrju ceas digital, nivel pantofi, g dro costum, instrumente de măsurare digitale.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: isfriday
  • Certificare: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum