Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lentile de Contact de Caz - 2 in 1 Portable Ochelari de Caz - Scurgere Dovada Design - Penseta si Aplicator Inclus - Perfect pentru Acasă de Trave

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

75.11lei 48.07lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u166928

Lentile de Contact de Caz - 2 in 1 Portable Ochelari de Caz - Scurgere Dovada Design - Penseta si Aplicator Inclus - Perfect pentru Acasă de Trave MARE de LENTILE de CONTACT CAZ - se poate deține cele mai multe dintre lentile de contact și poate fi ușor de a schimba propriile lentile de contact de caz

HIQH CALITATE BALAMALE din OȚEL - cazul adoptă special dublu balamale care pot sta la deschiderea și închiderea repetată a cauzei, fără a rupe cu ușurință.

PROTECȚIE CĂPTUȘEALĂ - amenda si captuseala moale poate proteja ochelarii de vedere de la zgârieturi.Dar te rog, nu pune ascuțite particples, cum ar fi pietre mici, împreună cu ochelari de vedere in caz ca acestea ar putea zgâria lentilele.

DUBLĂ UTILIZARE, DESIGN - cazul a două părți, una pentru ochelari de vedere, celălalt pentru lentile de contact și accesorii inclusiv 2 cazuri lentile de contact, o sticlă mică și o pereche de lentile de contact ajutorul unei pensete.

BUILT-IN OGLINDA - Utilizatorii pot experimenta de urgență, atunci când au nevoie pentru a elimina lentilele de contact, dar nu pot găsi o oglindă.Partea de lentila de contact are o oglinda pentru a preveni astfel de probleme.

Caracteristică

Greutate:250g /0.55 lb

Culoare: Negru.

Material: ABS

Dimensiune: 6.2 x 2.9 x 1.9 inch/ 15.8 * 7.5 * 5cm

Se poate rezista la coliziune și de a proteja ochelari și lentile de contact de la dae.

Conținutul Pachetului:

1 * dublu cutie

2 * ochelari de cules bastoane

1 * sticla lichid

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: roșu contacte, 27 de persoane de contact, proces lentile caz, oakley lentile caz, bts lentile caz, 60 de persoane de contact, broasca kontakt lentile caz, contacte de epocă, gri contacte, nota 3 lentile caz.

  • Gen: Unisex
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum