Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Burvogue Formator Femei Body Shaper Slăbire Shaper Centura Centuri Firmă de Control Talie Antrenor Cincher Plus dimensiune S-3XL Shapewear

    (4) 5
(4 Recenzii)

105.12lei 52.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u163968

Dimensiunea Diagramă

Cum să poarte:

Cumpărătorul Show

Afișare Produs

Despre acest produs 1.Bretele spate, Înapoi Bretele pentru Lower Dureri de Spate Talie Antrenor pentru Pierderea in Greutate Talie Tuns Talie Antrenor Cârlig și Buclă de închidere 2.TALIE de FORMARE a formatorilor, TRIMMER CENTURA taliei antrenor este fabricat din 100% latex-free elastic neopren de cea mai fina tesatura, ceea ce înseamnă că este ușor de curățat, se potrivește corpului tău, și nu va smoală sau irita pielea.Dublu cârlig&bucla de reglare pentru dimensionarea precizie.Suport ochiurilor de plasă pentru respirabilitate timpul saună fierbinte sau alte activități de fitness.La brâu centura este perfect pentru pierderea în greutate de formare sau chiar postpartum înapoi de sprijin. 3.PIERDEREA in GREUTATE CUREA: talie Noastre trimmer belt este potrivit pentru sport, ciclism și ridicare de greutăți.Acest antrenor de talie corset este construit cu Flex-dezosare tehnologie pentru a lucra ca un corset sau brâu, cu reglabil cârlig&bucla de închidere betelie pentru a spori compresie jurul burtica ta.Abs burtă grăsime de ardere talie trimmer centura obiective la mijloc, te face să transpiri în timpul de antrenament de fitness și stimulează mai repede abdomen de ardere a grasimilor. 4.DURABIL CÂRLIG&BUCLA de ÎNCHIDERE: dublu-ajustare Durabil cârlig&bucla de închidere betelie pentru a spori compresie de burtică și de ajustare.Nu vă faceți griji despre cârlig&bucla care se încadrează off, atunci când sunteți exercitarea, deoarece cârlig&bucla și material interior sunt cusatura împreună.Nostru tummy trimmer centura are o sumă bună de cârlig&bucla pentru a face oameni de diferite dimensiuni în măsură să poarte acest trimmer centura cu ușurință.Un spandex centura oferă mai mult legat de capacitatea de aceasta talie antrenor. 5.4 ACRIL RANFORSAT OASE - trupa de talie cincher apropiere este echipat cu 4 oasele flexibile, care funcționează ca un sistem eficient lombare spate bretele de sprijin.Pentru birou sedentare personalul, ajută pentru a îmbunătăți postura și eliberarea de dureri de spate.Pentru sala de sport de formare fete, se reduce riscul de rănire ca o hernie de disc și cherestea tulpina musculare în timpul exercițiu de fitness.Talie trimmer centura de împachetări este aplicabilă atât pentru femei, cât și bărbați ca echipamente puterea de formare în sala de gimnastică.

6.Funcționale corsete corset-talie Noastre trimmer centura, de asemenea, netezește postul tau copil burtă grăsime și dragoste mânere,ajutându-vă să se uite mai subtire.Nu mai dragoste mânere brioșă topping peste pantaloni.Ideal pentru furnizarea de compresie și de sprijin pentru dupa sarcina,recuperare post-partum sau post intervenții chirurgicale abdominale,secțiunea c,pierde în greutate,dureri abdominale tulpini și slăbiciune,burtica antrenor.Există dezosare dungi prin talie cinchers care vă ajută să păstrați spatele în poziția corectă.

1) Cum de a plăti bani atunci când plasați o comandă sau o problemă legată de cardul dumneavoastră ?

Sau vă Rugăm să contactați Cumpărători On-line:

2) Ce Dimensiune Ar Trebui Să Aleg?

Vă rugăm să alegeți în funcție de dimensiunea diagramă.Sau contactati-ne pentru o idee.

3) comerțul cu Ridicata și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim , putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și nu va lăsa anunț informații despre noi, dacă doriți să.

4) Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire:

5) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge în contul nostru.

Tag-uri: baie corset, noroi de lamaie, menn body shaper, oamenii talie antrenor, underbust shapers, chilot nask, nedefinit pantaloni, corp sexy verao, cârlige burberry, costum de corp faja.

  • Tesatura Tip: Postav
  • Nivelul De Control: Firma
  • Locul de Origine: Guangzhou, China
  • Sugestiv Sexual: No
  • Stil: talie antrenor corset
  • Nume De Brand: BurVogue
  • Funcția: talie antrenor corset pentru pierderea în greutate
  • Grosime: Standard
  • Oasele: Oase Din Plastic
  • Dimensiune: S-M-L-XL-2XL-3XL
  • Decor: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Timpul de procesare: 48 de ore după ce plata a fost procesată
  • Shapewear: Talie Cinchers
  • Obscene Imagine: No
  • Caracteristică: Adjustalble Body Shaper
  • Numărul De Model: 80033A, , 80109
  • Picătură de transport maritim: disponibil
  • Tip De Element: Formatorii
  • DHL transport gratuit: Disponibilă Când Pentru Suma de Peste 200USD
  • Culoare: Pepene Rosu, negru, Armata Verde
  • Material: Nailon, Poliester, Bumbac
  • Stil De Culoare: culoare naturala
  • Gen: Femei
image

Exllit Kristi

5
2021-12-08

“E firma, iar dimensiunea este corectă. A doua zi, folosind-o și am văzut rezultatele.”

image

Saver 024

5
2021-08-03

“Bucurat .. Utilizarea dimensiune 40 în haine și nu prea avea de talie, astfel încât cred că aș putea fi cumpărat doar o dimensiune decât cumpărat. Cumparat marimea "s", dar a servit a fost bine Justinho, păstrează postura dreaptă .. Mare pentru exercitii fizice .. Aprobat”

image

Roshannahenderson

5
2021-09-06

“10 zile pentru Portugalia, foarte bun!!!!! Buna curea!!!! Recomanda cumpararea”

image

Vano Ermoha74

5
2021-10-14

“Material bun, potrivire mare pentru mărimea mea și de bună calitate. Sa vedem cum merg formare în ea.”

Adauga Comentariul Tau Acum