Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Drăguț Unicorn Holografic Caz Creion Cactus Alpaca Laser Creion Geanta pentru Fata Pencilcase Papetărie, Rechizite Școlare Caseta de Creion

    (4) 2.25
(4 Recenzii)

11.41lei 7.28lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u163140

Bine ati venit la en-gros și picătură de transport maritim 1)Dacă vă place acest articol,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte" 2)Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă" .Vă mulțumesc foarte mult!!! ^-^ 3)Orice problemă, nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele dintr-o dată -Caracteristici:cu Laser din Piele Pu Caz Creion Utilizat: Creion Caz / Creion Geanta -Material: Piele PU (sigur si ecologic-non-toxic) -Dimensiuni:19*5*4.5 cm -100% de brand nou și de înaltă calitate -Design: Sac de Cosmetice/ pen husă /cadou -Notă:Creion caz, alte articole de papetărie nu este inclus Transportul: 1) Cele mai coletele vor fi expediate prin Usite.ro Standard de Transport maritim și de China Post.Exprima de transport maritim este mai ieftin pentru comenzi mari, introduceți numărul de ordine și Usite.ro va alege mai ieftina metoda de transport maritim pentru tine. 2) nu putem asigurați-vă că timpul de transport maritim,deoarece există mulți factori în afara controlului nostru în transport, sperăm că veți putea să înțelegeți amabilitate.În mod normal, se va lua în jurul valorii de 15-60 de zile, prin e-mail de Aer, 5-20 zile de transport maritim expres. 3) Toate elementele sunt expediate în termen de 5 zile de la plata procesul este finalizat, si aproape de elemente se poate trimite cu 48 de ore.Garanție: 1) Ne vom asigura că produsele sunt pe deplin protejate în livrare atunci când ambalare,și vom face noastre cele mai bune pentru a preveni deteriorarea la transport.Feedback: 1) satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv va fi cele mai bune noastre de a reveni pentru a vă servi.Dacă vă simțiți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Feedback-ul dvs. va fi foarte apreciat și ne va ajuta să vă servească mai bine. 2) Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a transmite un feedback negativ.Odată ce există o problemă a raportat, toate personalul nostru va încerca cel mai bun pentru a vă ajuta să afară de eliberarea a avut loc.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 3) vă Rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să vorbească cu noi , ne va răspunde pentru toți clienții noștri și de a rezolva problema te-am întâlnit.

Tag-uri: stretchable caz creion, im caz creion parola, personalizat unicorn caz creion, korillakuma caz creion, dedign caz creion, de sex feminin holografic, pixuri fete fim, caz creion drăguț 0, splatoon caseta de creion, clasic drăguț creioane.

  • Dimensiune: 19*5*4.5cm
  • categorie: caz creion
  • Material: Laser PU
  • Numărul De Model: HOPK-1
  • Noutate: Da
  • Nume De Brand: hopk
  • Utilizarea: Școli Și Birouri
  • Tip: caz creion
image

Stevedvorak

4
2021-09-06

“Petite”

image

Kozakevichai

1
2021-08-14

“Eu NU sunt recieced acel produs. Și au fost în vacanță în timp wheh cineva a confirmat că goog recieced... oare cum??????”

image

Rtavtigian

1
2021-11-04

“Un substandard de vânzător, el m-a furat și mi-a trimis-o singură bucată, chiar dacă am plătit pentru două, te rog participa”

image

Randyrr5

3
2021-10-31

“Prea mici și de calitate scăzută”

Adauga Comentariul Tau Acum