Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Baie Negru Toaletă Perie Moale TPR Silicon Perie de Cap Nici Mort Colțuri Acasă Podea de Curățare Perii WC Accesorii

    (2) 4.5
(2 Recenzii)

121.24lei 61.81lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u16254

NUME: Baie Negru Toaletă Perie Moale TPR Silicon Perie de Cap Nici Mort Colțuri Acasă Podea de Curățare Perii WC, Accesorii de PRODUS: Categorie produs:perie Wc Material:Plastic,TPR perie de cap Folosit pentru:WC, accesorii,Baie perie de Toaletă Caracteristică: DURABIL: Nostru Perie Wc este durabil și ușor de curățat după utilizare.Nu rupte păr, păr și alte lucruri murdare încurcate.Mai UȘOR PENTRU a CURĂȚA MORT COLȚUL Nostru Perie Wc nu este numai robust, dar, de asemenea, cu o mai bună rezistență.Flexibile cap de perie este capabil de a curăța toate zonele din interiorul toaleta mai ales caneluri.VAS de TOALETĂ de PROTECȚIE: Cu peri de silicon, Perie de Toaletă protejează vasul de toaletă de a fi zgâriat în timpul de curățare, chiar și cu o mare forță, în loc de cele obișnuite pe cele de plastic.NOTE: 1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. 2.Vă rugăm să permiteți-ne 1-3cm erori de dimensiuni ,vă mulțumim pentru înțelegere.

Despre Transport 1. În mod normal, vom trimite colete în 1-3 zile, nu mai mult de 5 zile. 2.Se va lua 10-45 zile pentru a ajunge la țară.Uneori, aceasta va dura mai mult din cauza diferiților factori.Returnare Și Rambursare 1.Dacă există probleme cu comanda, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom rezolva pentru tine. 2.Dacă coletul pierdut timpul de livrare fel, am putea rambursa integral sau retrimiteți o nouă parcelă. 3.Dacă ne accidental trimis gresit culoarea, dimensiunea, sau există orice daune pe produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu. 4.Restituirile vor fi procedura în termen de 3-15 zile de Usite.ro.Dacă aveți unele probleme cu ea, vă rugăm să contactați cu Usite.ro customer service!Multumesc.Despre Feedback-Ul 1.Feedback-ul clienților este extrem de importantă pentru magazinul nostru.Vă rugăm să furnizați feedback-ul după fiecare livrare. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul, asigurați-vă că pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și rata de noi.Despre Picătură De Transport Maritim Acceptam comenzi de la Picătură de Transport maritim de servicii.Nu vom pune orice facturi, codurile QR, promotii sau numele nostru de brand logo-ul în transporturi.Dacă Picătură de transport maritim este necesar, vă rugăm să ne contactați.

Tag-uri: fresca accesorii de baie, pânză perii de wc, siilicone perie wc, aceire perie de silicon, bambus esarfa accesorii, perie wc din silicon stil, ciiuffo perie wc, chrom perie wc, nedefinit pantaloni, rosegold perie wc.

  • wc accesorii: Baie Perii
  • caracteristică 3: Mâner Lung
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Numărul De Model: LI01ZHT10039
  • Nume De Brand: XINCHEN
  • Origine: NC(de Origine)
  • caracteristică 1: Perie Colț Decalaj De Curățare
  • Numele: perie wc
  • caracteristică 2: Podea de Curățare Perii
  • Caracteristică: Aprovizionat, Eco-Friendly
image

Davidovakijaj

4
2021-11-06

“1 din trei cu defecte dar altfel de top.”

image

Fxelmorofibular08

5
2021-10-19

“corespunde pe deplin descrierii.”

Adauga Comentariul Tau Acum