Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

Taochis Auto-Styling Cadru Adaptor Modul DIY Suport Suport pentru VW Volkswagen Magotan Passat 1.4 tsi Hella 3 5 Proiector Lentilă

    (0) 0
(1 Recenzii)

119.88lei 100.70lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u161940

Taochis Auto-Styling cadru adaptor modul DIY Suport Suport pentru VW Volkswagen Magotan Passat 1.4 tsi Hella 3 5 Proiector lentilă

Pachetul de conținut:

1 pereche adaptor cadru pentru Hella lentila.

Atenție:

aceasta este cadru adaptor modul stabilit pentru Hella proiector lentilă, pentru că mașinile stilul este diferit în diferite țări, astfel încât nu putem 100% sigur dacă acesta este potrivit pentru toate modelele VW Magotan Passat tip.

următoarele fotografii auto este din China, acest adaptor se va potrivi pentru VW Magotan 2012 1.4 tsi tip în piața din China.

dacă lampa este același ca pozele de mai jos, va 100% se potrivesc, daca farul nu este același ca urmatoarele poze, nu putem promite că se va potrivi sau nu.

Am numai de vânzare adaptor cadru, nu vindem far sau auto, vă rugăm să remarcat.

culoarea de produse, în mod normal, va trimite, de culoare neagră, dar cândva vom trimite într-o altă culoare, forma va fi același.dacă nu acceptă, va rugam nu plasati comanda.

dacă aveți, de asemenea, nevoie pentru a cumpara proiector lentilă, vă rugăm să faceți clic pe link-ul următor și de a cumpara de la magazinul nostru.

Tag-uri: taochis f2 balast, hella proiector hkm, 71 proiector lentilă, hr4 proiector lentilă, led 3 hella, 1 inch proiector lentilă, taochis jetta masina de stil, proiector 3 taochis, hella bi lentile, g1 proiector lentilă.

  • Numele Modelului: VW-15
  • Certificare: CE, ROHS
  • Tip De Element: Titularul De Lampă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: TAOCHIS

Adauga Comentariul Tau Acum