Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc de Culoare Marca Impermeabil Marca de Anvelope Vopsea stilou Metal Permanent Gras Graffiti pen Permanent Marker Vopsea

    (12) 5.00
(1 Recenzii)

4.71lei 3.25lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u16144

Nume: reparatii Anvelope vopsea stilou Caietul de sarcini: linie de scris despre 2.2 ~ 2,8 mm Culoare:12 culori de utilizare: poate fi scris pe orice suprafata, metal, sticla, lemn, piatra, plastic, hârtie și așa mai departe Caracteristici: ecologic de cerneală, acrilic, penita, scris neted neted, foarte puternic de acoperire, culori bogate, niciodată nu se estompeze.Cum să utilizați: se agită stilou de mai multe ori înainte de utilizare, stiloul jos de mai multe ori la direct vopseaua să se infiltreze din pen Tsui, după ce a scris capac capac strâns pentru a preveni evaporarea cernelii.Ambalare: 1 buc Memento Prietenos: produsul, în scopul de a realiza o mai bună rezultatele de fotografiere, redare celelalte accesorii nu sunt incluse în domeniul de aplicare al vânzărilor

Transport ◆ Noi, de obicei, nava comanda dvs. în termen de 48 de ore după ce primim plata.

◆ Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, de obicei dura 10-30 de zile prin poștă(Usite.ro Standard de Transport maritim,epacket,china post air mail, etc).

◆ Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu a primit element, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să se extindă de Protecție momentul comenzii. 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un positiver feedback-ul cu 5 stele. 2. Când aveți orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție.Trebuie să încercați cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

Tag-uri: fixare permanenta a parului, pix metalic argintiu, vopsea de moda pen, pandantive graffiti, pompompurin caz de telefon contur, nedefinit pantaloni, marker ir, panda pix verde, cerneală tatuaj stretch mark, perie stilou da copic.

  • ambalare: VRAC
  • Culoare Cantitate: 12 culori
  • Poate Fi Ștearsă Sau Nu: No
  • Tip: Art Marker
  • Cantitate Pachet: Single
  • ștampila: No
  • Nume De Brand: XIALUOSHAN
  • Numărul De Model: Reparații anvelope vopsea stilou
  • Numele: Reparații anvelope vopsea stilou

Adauga Comentariul Tau Acum