Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1/5/10 Buc Sfaturi Este Potrivit pentru Apple Pencil Generație/a Doua Generație iPad Înlocuire Stylus Pen Sfat Stylus Apăsați Sn Pen

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

32.48lei 19.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u159465

Caracteristici

100% de Brand nou!

Compatibilitate model.Asta pentru iPad Apple vârful pen-ului este conceput special pentru iPad Pro, Apple a Creion 1st Gen, Creion 2-a Generație pentru a asigura Apple Pencil funcționează fără probleme și perfect.

Ecran-friendly, fără zgârieturi.Folosind de înaltă calitate, materiale plastice, stylus-ul pen sfaturi sunt durabile și rezistente la uzură, suficient de buna pentru a proteja ecranul tabletei de la zero și murdărie.

Răspuns sensibil & silențioasă scris.Sensibile și precise, silentioase touch screen, aproape nici un decalaj între pictură și de a vedea, de respingere intermitentă linii.Dimensiunea de presiune cu ușurință controlează grosimea liniei.

Ușor de instalat și elimina.Asta pentru apple pencil înlocuire penițe sfaturi va fi potrivit perfect cu creionul, la fel ca originalul peniță.Puteți instala cu ușurință și de a folosi creion sfat.Doar twist off/on, fără instrumente suplimentare necesare.

Caietul de sarcini

Material: Plastic

Culoare: Alb

Compatibilitate: Pentru Apple Creion 1 si a 2-a Generație

Dimensiune: Aproximativ 4x13mm/0.16x0.51"

Atentia

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

Creion NU este inclus.

Pachetul Inclus

1/5/10 x Stylus Pen Sfaturi

Tag-uri: caz creion fakami, cupa 50 buc, ștergeți apple ipad, bluetooth fiat stylus, nova stylus pen, belkin stand apple pencil, rotring ipad stylus, appl husă de ipad, cazul galaxy jyj, nasadka apple pencil.

  • Nume De Brand: BINYEAE
  • Compatibil Marca/Model: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Apple Pencil Sfaturi

Adauga Comentariul Tau Acum