Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Original Spate Aparat De Fotografiat Lentilă De Sticlă Cu Capac Cadru Suport Pentru Huawei P30 Lite P30 Pro Lentile De Sticlă Cu Instrumente De Reparare

    (2) 5
(2 Recenzii)

2.43lei 2.23lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u155732

Original Spate Aparat De Fotografiat Lentilă De Sticlă Cu Capac Cadru Suport Pentru Huawei P30 Lite P30 Pro Lentile De Sticlă Cu Instrumente De Reparare

Stimate Cumpărător:

Putem face en-gros prețul tranzacțiilor, și eu vă va oferi cel Mai bun Preț și Promovare.Sunteți binevenit să mă contactați în orice moment.

Despre Detalii Produs:

1.Calitate:Original De Bunuri De Calitate.

2.Control de calitate:Toate produsele au Testat Înainte de Expediere.

3.Promovare Si En-Gros:

Dacă doriți să cumpere o Cantitate mai mare sau mai ai nevoie de alt Telefon Piese de schimb,vă Rugăm să nu ezitați să mă contactați în orice moment.Am să Vă dau Un Win-Win Reducere.

(Facem Portul de Încărcare;Placa de baza Flex;Fata & Spate aparat de Fotografiat, aparat de Fotografiat Lentilă de Sticlă;aparat de Fotografiat Lentilă de Sticlă Cu Cadru;Carcasă Capac Spate;Capacul din Spate Adeziv;Buton Lateral;Putere On/Off Flex;Mijloc Cadru;Antena Wifi;Senzor de Amprentă digitală;Difuzor;Casca Difuzor;Display LCD Pentru Samsung/Xiaomi/Moto/Huawei/Iphone/LG/Asus Brand.)

Despre Delievey Timp:

Stimate cumpărător prietenii, perioada de stocare este de 1-3 zile.În mod normal, va vom trimite produsul la tine în termen de 24 de ore de la comanda.

Plata:

Stimate cumpărător,atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim.China Post obișnuit pachet mic plus livrare gratuita, elementele nu pot fi urmărite după ce vor părăsi China.Dacă nu este acceptabil, vă rugăm să alegeți Usite.ro standard de transport sau de E-pachetul și alte metode de transport, dar trebuie să plătească pentru transport.Va vom trimite bunurile în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată,și vă rugăm să confirmați cu atenție numele dvs. de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon după plasarea comenzii,care va va ajuta sa de a primi marfa la timp.

După-service:

1.Dacă aveți orice întrebări atunci când primiți mărfurilor, vă rugăm să nu ridice un litigiu.Vă rugăm să contactați-ne imediat si va vom ajuta să rezolve problema.

2.Vă rugăm să rețineți că timpul de livrare pentru China Post General Packet Plus, China Post Aer Înregistrat Mail și Usite.ro standard de livrare este de 16-35 zile lucrătoare.În cazul unor circumstanțe speciale, cum ar fi concediu, ajustări de politică, vamale și zone îndepărtate, timpul de livrare va fi amânată.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3.Usite.ro e protecție este de 60 de zile (90 de zile în câteva țări/regiuni).Dacă protecția în timp este pe cale să se încheie și nu ați primit bunurile, vă rugăm să contactați-mă, te va ajuta in trei moduri:

o.Prelungirea timpului de protecție; b.Re-trimite bunuri; c.Rambursare.

Feedback-ul:

Când primiți bunuri și sunt mulțumit, vă rugăm să ne dea laudă de cinci stele,vă mulțumesc pentru cooperare.

Metode de livrare:

Tag-uri: cadru italia, huawei p30 pro caz oni, capac iphone 10, nedefinit pantaloni, căști p50 pro, huawei p30 lite fusta, telefoane mobile obiectiv, folii huawei p30 pro, polo camera, flori huawei.

  • 2.Spate Aparat De Fotografiat Lentilă De Sticlă: Pentru Huawei P30 Pro aparat de fotografiat lentilă de sticlă cu cadru titular
  • Origine: NC(de Origine)
  • Design: Bar
  • Compatibil Marca: Huawei
  • Material: Sticla
  • 1.Spate Aparat De Fotografiat Lentilă De Sticlă: Pentru Huawei P30 aparat de fotografiat lentilă de sticlă cu cadru titular
  • 3.Spate Aparat De Fotografiat Lentilă De Sticlă: Pentru Huawei P30 Lite aparat de fotografiat lentilă de sticlă cu cadru titular
  • Numărul De Model: Pentru Huawei P30 P30 Pro P30 Lite
  • Nume De Brand: New625
image

Ryh5ryhr

5
2021-12-21

“Multumesc. Pahar bun”

image

Balou 45

5
2021-09-25

“A ajuns în stare bună, în valoare de cumpărare”

Adauga Comentariul Tau Acum