Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Manual de Tastatură Mecanică de Joc Tasta Caps Accesorii Personalitate 2.25 u Introduceți Rășină Taste de Vedere Naturale de Valea

    (1) 5
(1 Recenzii)

278.17lei 69.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u15404

Aplicabile tastatura

Cheia pac este potrivit pentru cele mai MX axa (tip cruce) tastaturi mecanice, nu este potrivit pentru tastatură cu membrană și notebook-uri keyboard,vă rugăm să verificați și confirmați înainte de a cumpăra.

NOTĂ:

1. Pur manual, produsul poate avea mici defecte, Dar voi încerca meu cel mai bun,iar imaginea poate avea mici diferențe de culoare.Perfecționiști și cei care contează, vă rugăm să nu plasați o comandă.vă mulțumesc foarte mult.

2.lucrate manual, poate dura 5-7 zile pentru a face

3.Dacă găsiți taste este prea strans sau prea slab, nu apăsați tare,folosiți uscătorul de păr pentru câteva secunde, apoi se poate schimba comutatorul de tine,Pentru că acest lucru este de rășină de material, se poate schimba cu ușurință.Dacă tot nu funcționează, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp

caietul de sarcini:

1. Element: Keycap

2. Cantitate: 1BUC

3. Material: Rasina

4. Intre 2.25 u cheie

5.Aproape de OEM înălțime

Aplicații:

Cadouri, cadouri de partid, cadouri de ziua de nastere, joc premii

pachet :

1 buc keycap

Tag-uri: egiptean keycap, introduceți de la tastatură caz, rășină keycap singur, rășină cârlige de personalitate, ukio taste, gigabyte tastatură caz, franceză keycap gh60, silicon capac tastatură verde, olio taste, introduceți kawau cheie.

  • Nume De Brand: Erilles
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Tasta Caps
image

Hunter Girl 199x

5
2021-11-26

“Foarte bine-a făcut rășină tastelor. Înălțimea maximă este de exact 10 mm, care este un pic mai inalt decat OEM profil R1 și R2 dar nu cu prea mult. A trebuit să folosesc o brichetă pentru a inmuia tulpini înainte mi s-ar potrivi le pe cherry brown switch-uri, dar după prima potrivesc am putea scoateți-le și puneți-le înapoi cu ușurință.”

Adauga Comentariul Tau Acum