Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pompa de apa 12V DC 60W Micro Electric Diafragma Pompa de Apa Comutator Automat 5L/min Înaltă Presiune Masina de Spalat cu Spray Pompa de Apa

    (0) 0
(1 Recenzii)

47.53lei 20.44lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u153952

Caracteristici:

1. De înaltă Performanță: Acest autoamorsare pompa de apă este construit cu masiv de înaltă calitate ABS și cauciuc moale, care oferă destul de bună izolare a vibrațiilor, robust și durabil în utilizarea.

2. Ușor de Funcționare: Apa de intrare și de ieșire interfață conecta cu silicon EP sau PU țeavă; auto-amorsare pompa de apa are o indică săgeata de pe pompa de suprafata pentru a direcționa fluxul de apă, și se direcționează spre evacuare partea de apă.

3. Ușor de a Controla: Built-in comutator de presiune, de 12 volți pompa cu membrana mod automat se aprinde și se stinge ca te întorci de la robinet sau cu ajutaj de pe și în afara, casual la control.

4. Aplicarea pe scară largă: Poate fi utilizat pe scară largă pentru gradina aspersoare, cabină de duș, robinete de apă în barcă, rulote sau autorulote.

Descriere:

DC 12 v, pompa de apa cu un comutator de presiune va fi întreruptă automat atunci când presiunea de evacuare a apei este suficient de mare, și se execută din nou, atunci când presiunea scade.

Specificații:

Material: plastic

Culoare: negru

Tensiune: 12V

Putere: 60W

De intrare (MAX): 5L/min

Dimensiune: 160X100X60mm

Pachetul Include: De

1 x Pompă de Apă

Tag-uri: yacht diafragma pompa de apa, pompa de apa 12bsp, ymh pompa de vid, mersirable pompa de apa, difuzor diafragma accesorii, chery pompa de apa, maaon pompa de vid, gonflabile pompa de 24v, pompa de apa kande, apa 21 12v.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Putere: Alte
  • Combustibil: Electric
  • Structura: Pompa Cu Membrana

Adauga Comentariul Tau Acum