Imagine 0

Sega MD joc - povestea lui thor cu Cutie si Manual de 16 biți Sega MD Cartuș joc Megadrive Geneza sistemului

    (1) 3
(1 Recenzii)

96.62lei 57.97lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u153714

Avem UE/SUA coajă și JP shell În stoc..vă Rugăm să rețineți ce shell ai nevoie , sau va vom trimite ce fotografiile prezentate, multumesc. 1. Acest Joc este Gratuit Regiune ( PAL-UE, NTSC-statele UNITE ale americii, NTSC-JP ), suport Mega Drive/Genesis Sistem în diferite țări sau zone. 2. Autocolantul poate fi diferit ca publicitate descrise , dacă aveți nevoie de același autocolant ca publicitate, vă rugăm să ne lăsați un mesaj atunci când comanda.Autocolantul poate fi personalizat. 3. Putem furniza, de asemenea, gol cazul, cutie de vânzare cu amănuntul, și manuală de carte .Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ele.

Lista De Ambalare:

1 x card de joc cu cutie si manual

Notă: Bine ambalate cu cutie de greu pentru mai mult de 2 buc .

Tag-uri: cartuș de cartușe de jocuri 3ds, valiza sega megadrive, jocul 16 bit geneza, acoperă gol sega megadrive, sega genesis games tricou, sega jocuri retro, salva genesis games, sega jocuri wii, caz sega 16 biți iphone, sega genesis 900 de jocuri.

  • Nume De Brand: BIGKID
  • Numărul De Model: oem
  • Compatibil Marca/Model: Nici unul
image

Pusy 1982

3
2021-09-30

“Ordinul a venit cu întârziere de o săptămână, dar, în principiu, nu a mers atât de mult timp (un total de 3 săptămâni). Singurul lucru pe care poti lauda pentru acest produs este de o calitate de imprimare (tablou destul de luminos și hârtie lucioasă) + foarte bine executat manual, dar este în Japoneză. Jocul în sine este ceva de genul versiune demo, cu posibilitatea de a alege locații. Nici intriga, nici posibilitatea de a intra în casă, nici arme de schimbare sau de a folosi obiecte nu va funcționa. Desigur, există, de asemenea, nici conservarea, și nu este nimic de a menține, în principiu, în acest roman. Poti cumpara doar din cauza manual și o imagine frumoasă, restul la gunoi. Vânzătorul apropo nu răspunde la mesaje și că cartușul este scris rom, în care, în fapt, nu este posibil să se joace oriunde.”

Adauga Comentariul Tau Acum