Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cherry MX Switch-uri pentru Tastatură Mecanică 35 BUC

    (0) 0
(1 Recenzii)

151.73lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u152787

Definesc Experiența Dumneavoastră De Dactilografiere

Cherry MX Comutator este cel mai faimos și de marcă comutator serie, care va oferi excelent, netedă și tactile experiență de tastare.Cherry MX switch-uri sunt pe deplin compatibile cu K2, K4, K6 și K8 Tastatura Wireless Hot-swappable versiuni care nu necesita lipire.

Cherry oferă cele mai populare și utilizate pe scară largă comuta tehnologie pentru tastatură mecanică de piață.Switch-uri Cherry MX și Cherry MX RGB, Switch-uri sunt disponibile in mai multe variante, principalele trei sunt Cherry MX Red, Albastru și Maro.Ei succesiv livra liniar, faceți clic pe, și tactile stil de feedback.

Compara Două Tipuri de Switch-uri Cherry

Ca pozele de mai sus arătat, în mod normal Cherry MX și MX RGB comutator ambele sunt placa de montat dar Cherry MX RGB, switch-uri are o bază transparent/ locuințe pentru RGB de compatibilitate, care este SMD-LED-uri compatibile.În timp ce normal Cherry MX butonul negru jet de locuințe și iluminarea de fundal a tastaturii nu strălucește prin intermediul.

Tag-uri: egiptean keycap, a33 tastatură mecanică, keychron k6 capace, mac taste keychron k2, yello gateron comutator, taste logitech g413, keychron lk comutator, 2u tasta caps, keychron k2 chei, keychron k6 layout-ul tastelor.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Tasta Caps, Switch-uri
  • Nume De Brand: keychron

Adauga Comentariul Tau Acum