Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Mini Dinozaur Jucărie Ornamente Animale Cifre Pentru Copii Simulare Dinozaur Model De Jucărie Decor Aur Model Animal Decora

    (0) 0
(1 Recenzii)

66.76lei 36.71lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u15115

Puncte:

1、O Varietate de Dinozauri: Aur gol dinozaur ornamente de animale, inclusiv Tyrannosaurus / Triceratops / ierbivore dragoni, etc., cu realiste forme.

2、de Înaltă calitate Material: Realizate din plastic de înaltă calitate, foarte durabil, în condiții de siguranță pentru copii, și pot păstra culoarea pentru o lungă perioadă de timp.

3、Compact și Portabil: Dimensiuni Mici, poate fi purtat pe mana, sau plasate pe masă, foarte potrivit pentru animale de hobby, colecționari.

4、Educația Timpurie: Părinții pot spune copiilor lor despre animale de informații sau povești despre viața fericită de un animal de familie, care va îmbunătăți relația părinte-copil.

5、Atrage Atenția Copiilor: Aceste simulat modele de dinozauri poate ajuta cu ușurință a atrage atenția copiilor și de a stimula imaginația, potrivit pentru scene de peisaj, jucarii educative, desktop acasă decorare, colectionari, decoratiuni, consumabile partid.

Descriere:

Dinozaur Jucării, Ornamente pot fi efectuate pe mână, sau plasate pe masă, foarte potrivit pentru animale de hobby, colecționari.

Caietul de sarcini:

Numele Dinozaur Decor

Material: Plastic

Dimensiunea este prezentată în figura

Lista De Ambalare:

Ornamente De Animale*14

Notă:

1. Datorită măsurare manual, pot exista mici erori în mărime de produs.

2. Culoarea produsului poate avea aberatiile cromatice din cauza iluminat și fotografie.

Tag-uri: 10 figura de acțiune, rango acțiune figura, Cifrele De Acțiune, lol cifrele de acțiune, urusei acțiune figura, gilisuite acțiune figura, ation acțiune figura, hawk acțiune figura, bronzata acțiune figura, modellini acțiune figura.

  • Gen: Unisex
  • Avertizare: Nici unul
  • Varsta Recomanda: 18+, 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m, Includ serviciu trezire dimineața
  • Numărul De Model: Dinozaur Jucărie
  • Material: Plastic
  • Tema: Animale
  • Nume De Brand: MINOCOOL
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Model

Adauga Comentariul Tau Acum