Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Smart case Pentru HUAWEI MatePad 11 Wi-Fi NOU 2021 10.95" DBY-W09 DBY-L09 Tablet Magnetic Puternic de Adsorbție de Protecție a Acoperi Cazurile

    (1) 5
(1 Recenzii)

90.99lei 51.86lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u149741

Funcția produs: De înaltă calitate flanel în caz de piele este moale si confortabil, nu este ușor pentru a obține murdar, ușor de curățat, și oferă personal de protecție de siguranță pentru mașină.Precis aparat de fotografiat, unic gol design camera hole poziție, perfect efectul de fotografiere.

Inclusiv: Tablet PC shell*1

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Tag-uri: costum de pisica, ace pavilion, alb extensie de păr creț.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Aplicarea Dimensiune Laptop: Alte
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Tip: Pliere Cazul Folio
image

Ramiz Fidayev

5
2021-10-10

“Mare caz. Ideal pentru matepad 11. Numai negativ este ambalajul, ambalate în pachet, pentru că de acest lucru, cel mai probabil în timpul transportului de un pic de gemuri, văd. Foto. Am recomanda pentru a vânzătorului de a pune pe laturile exterioare cu același material (polipropilenă), care a fost în interiorul capacului, ei bine, sau doar înveliți-l într-un pu film. Coperta în sine este de foarte bună calitate. Recomand vanzatorul, el a mers la Moscova, în două săptămâni.”

Adauga Comentariul Tau Acum