Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2/1buc Upgrade PT100 Aluminiu Vulcan de Căldură din Cupru Bloc Pentru E3d Vulcan Hotend Imprimantă 3D Încălzit Bloc De Titan Extruder

    (1) 3
(1 Recenzii)

8.21lei 7.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u148662

descriere produs

Nume: Volvano Încălzire Bloc

Dimensiune:24x20x11.5mm

Material: Aluminiu

Caracteristici:

Este rezistent la temperaturi ridicate și nu este ușor deformat, și are excelente de transfer de căldură de capacitate.Ideal pentru temperaturi ridicate de imprimare.

avantaje

1.este foarte temperatura rezistente, și nu va începe să se înmoaie sau tempera până dincolo de 500°C, ceea ce îl face perfect pentru temperatură înaltă de imprimare care alte duze nu se poate descurca.

2.Aceste duze sunt proiectate pentru final temperatură înaltă performanță.cu mult-conductivitatea termică mărită aceste duze sunt perfecte pentru aplicații la temperaturi ridicate, în timp ce lucrează perfect de zi cu zi filamente, ca PLA, ABS și spoolWorks MARGINE.

3.aceste duze au un avansat pe bază de nichel placare, reducând considerabil aderența de plastic de la duza.Acest lucru este mare pentru fiecare zi filamente păstrarea lucruri curate și strălucitoare, dar este deosebit de important la temperaturi de peste 300°C în cazul în care un ciorap din silicon pot fi utilizate.

Tag-uri: căldură de presă mașină 80cmx100cm, anime pălărie titan, 5 buc senzor pt100, atac titan curea, hotend cr10 metal-dragonfly, super mario bros autocolant 3d, e3d pt100 bloc, grafit cupru bloc, 3d hanorace barbati titan, titan metal ceas.

  • Numărul De Model: vn
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: IdeaFormer
  • Tip De Element: Încălzit Bloc
image

Belaz0469

3
2021-08-17

“Cea mai mare dezamăgire este Luft în firul prin care materialul plastic va curge. Calitatea reală este diferită de cea prezentată în fotografie, în plus, calitatea suprafeței lasă mult de dorit.”

Adauga Comentariul Tau Acum