Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3-Canal USB Baterie Încărcător Rapid cu Tip-C Cablu pentru GoPro Hero10 9 Negru, Baterii, acumulatori, Cutie de Depozitare de Caz Original pentru Go Pro 9

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

51.42lei 48.85lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u147913

HRR 3-Canal USB Baterie Încărcător Rapid

【3-Canal Încărcător】 3-Canal mini USB încărcător de baterie pentru GoPro Hero 9 Negru, puteți încărca simultan până la 3 baterii, de asemenea, conceput ca o cutie de depozitare pentru a stoca bateriile.

【Potrivesc 100% cu Gopro Hero 9 Acumulatorul Original】Rapidă viteză de încărcare și conexiune constantă, asigura toate erou baterii complet reîncărcată în 2,5 ore.Ai putea folosi Mini USB Tip-C cablu de încărcare (în pachet) sau un USB de tip C cablu pentru alimentare de la go pro încărcător.

【Încărcare în condiții de siguranță cu Multi-Protecție】Design cu multi-protecție, cum ar fi supra-curent de protecție, protecție supra-tensiune, supra-protecție de încărcare, peste-descărcare de gestiune de protecție, peste temperatura de protecție și peste protecție de putere, oferind o siguranță și de încredere de încărcare situație pentru dumneavoastră Go Pro aparat de Fotografiat și baterii.

【Clar de Încărcare Indicator luminos 】smart LED indicator previne supraîncărcarea bateriei.Lumina roșie înseamnă că e în stare de încărcare, lumina Verde înseamnă că încărcarea este finalizată.

【Compact de Stocare care Transportă Caz de Design 】Proiectat pentru a fi compact, de dimensiuni mici și ușoare în greutate, acest încărcător de baterie & storage realizarea cutie este ușor de a transporta în jurul valorii de pentru excursii.Tot praful și resturile de bateriile în timp ce, de depozitare sau de tranzit, protejeaza bateriile de la zgârieturi și deteriorări.

Tag-uri: pălărie pro hero 4, adaptor microfobe gopro, tapon putere banca, geanta pro hero 7, gopro încărcător 567, vopsea mt 09, pc-ul mt 09, ham pro hero 9, fatshark gopro cablu, kit cb 400.

  • Numărul De Model: HRR-CB-09
  • Pachet: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: HRR
  • Tip: Bateriei Cutie De Depozitare

Adauga Comentariul Tau Acum