Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Elastic Talie Curele pentru Femei ceinture femme Doamnelor Trupa Rotund Catarama Decor Haina Pulover de Moda Rochie de Betelie

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

11.80lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u147461

v Informații de Cumpărături

Nume produs: femei de Moda centura

Pachetul Inclus: 1 buc Centura de sex Feminin

Culoare: Ca imagini arată

Gen: Femei

Gama de dimensiuni: centura Elastica pentru a se potrivi talie 60-100cm/23.62"--39.37"

Potrivit îmbrăcăminte :Rochie, camasa, fusta, haina, jacheta, etc

модный пояс

упаковка включает: 1 женский пояс

цвет: как показано на диаграмме

пол: женщины

диапазон размеров: талия резинка 60-100cm / 23,62 дюйма - 39,37 дюйма

одежда: платье, рубашка, юбка, пальто, пыльник ит.д.

v Imagini Arată

v Cald Sfat

1.Despre Culoare : culoare imagine poate ușor mai luminos sau mai întunecat decât elementul real este în funcție de monitor diferit.

2.Despre Dimensiune : vă Rugăm să permiteți-eroare de 1-3cm dimensiune, deoarece acestea sunt măsurate prin manual.Vă rugăm să măsurați-vă corpul și alegeți dimensiunea potrivită în funcție de dimensiunea diagramă.

v Avantaj De Magazinul Nostru

Compania noastra este specializata in derularea de afaceri în cele mai multe tipuri de curele.Noi avem propria noastră fabrică și mai mult 100staff, calitatea produselor și servicii magazin este asigurat.Această condiție este 100% de brand nou și de înaltă calitate!Dacă eu sunt un indiidual cumpărător, vă rugăm să nu uitați să adăugați-ne la Magazinul nostru Preferat Listă Dacă sunteți un angrosist sau distrbutor și, de asemenea, în căutarea pentru un partener de afaceri în China, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prea.

v Q1: Când va ordinele mele fi de transport maritim?

Odată ce plata este confirmat, toate elementele vor fi procesate și expediate în termen de 1-5 zile lucrătoare (cu excepția sărbătorilor), vă rugăm să așteptați cu răbdare în această etapă, după ce produsele trimite, veți primi un mesaj care spune informații de transport maritim.

v Q2: Pot avea unele reduceri speciale pentru cumpărături data viitoare?

Da, puteți să faceți clic urmați-ne pentru a fi magazinul nostru membru ( a se adăuga magazinul nostru la magazinele tale preferate listă ) , apoi puteți partaja produsul nostru link către site-ul de socializare cum ar fi facebook, Twitter, Instagram, etc. Trimite capturi de ecran pentru a ne pentru a obține cupon special de pe lângă cumpărături.

v T3: iti oferim Picătură de transport maritim și en-Gros?

Da, suntem profesioniști de tranzacționare fabrica companiei astfel încât să putem oferi un astfel de serviciu.Pentru mai multe informații, vă rugăm să trimiteți mesaje pentru a ne!

1. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare.

2. Mailurile vor fi răspuns în 24 de ore în zilele lucrătoare și, uneori, poate exista o întârziere în timpul sărbătorilor și la sfârșit de săptămână.

3. Înainte de a pleca Negativ / Neutru Feedback-ul sau low Rating Stele, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune de a rezolva lucrurile pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

v Feedback-ul

Stimate cumpărător,feedback-ul dvs. pozitiv și Cinci stele sunt atât de importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,pentru a lăsa feedback-ul frumos și Cinci stele scor te rog,multumesc!

Dacă există ceva în neregulă cu produsele și serviciile noastre,nu ezitați să contactați cu noi,Vom rezolva problema cât mai repede posibil.Vă mulțumim pentru cooperare!

Tag-uri: brelocuri copil gratuit, catarama vitz, macbook caz gratuit, piele flori free, plasă pentru păr transport gratuit, 8 cazul pearl gratuit, ghearele transport gratuit, biberon oameni liberi, sacou din piele gratuit, catarama gratuit strans.

  • Stil: Moda
  • caracteristică 1: cinturones para mujer/ceinture femme/cinto feminino/Corset
  • Curele Material: Metal, Tesatura
  • Catarama Lungime: 7cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • caracteristică 3: Femei Accesorii De Îmbrăcăminte
  • Catarama Latime: 6.8 cm
  • Model Tip: Florale
  • Numărul De Model: Pr-A200605G
  • caracteristică 2: Elastic subțire intindere Curea pentru Pantaloni rochie de sex Feminin
  • Tip De Element: Curele
  • Nume De Brand: Seabigtoo
  • Numele Departamentului: Adult
  • Latime Curea: 5cm
  • Gen: Femei

Adauga Comentariul Tau Acum