Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lenjerie de Masă de Pânză Albastru Dreptunghiular decor Fețe de Masă Acoperă Cafea, Masă Laterală Ceai Pătură de picnic Mici Mat

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

67.93lei 44.14lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u145741

Note:

Vă rugăm să rețineți că la masă se face de lenjerie,care este mai bună mână spală în apă rece,și poate nu are miros de lumină, atunci când primiți mărfurilor,vă rugăm să pune-l sub soare 2-3 zile înainte de utilizare.vrem doar clientul știe reall caracteristică a mărfurilor.și ne gândim mereu cinstit ar trebui să fie prima regula pentru client.

Masina de spalat sugestie:

Masina de spalat de bumbac imprimare si vopsire produse va apărea estompeze fenomenul de spălat, vă rugăm să folosiți scufundarea în apă rece reparații, pentru prima dată, nu utilizați detergent.

Nu sugerez se spală la mașină, la 30 ° C spălare de mână cu apă rece, detergent neutru, nu înălbitor, dacă se spală la mașină, vă rugăm să pune în sacul de rufe murdare, moale modul de alegere, timp ar trebui să nu fie prea mult timp, este interzis să clor albire uscat.

Cu temperatură Moderată pe verso de călcătorie, nu curățătorie chimică

Cum de a alege dimensiunea de masă:

Capac lungime= Lungimea Mesei + 2x Sag Suma (25/30/35cm)

Acoperi Lățimea= Lățimea Tabelului + 2 x Sag Suma ( 25/30/35cm)

Vă rugăm să rețineți:

Deoarece materialul este bumbac și lenjerie, o cantitate mică de apă poate dovedi, vă rugăm să acorde o atenție.

Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de 1-2 cm

Culoarea poate fi diferită din cauza monitoare diferite

Din cauza lungă perioadă de timp de transport maritim, masă va avea cute, care poate fi îndepărtată prin spălare.Dacă aveți orice comentarii pentru noi, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil înainte de a părăsi feedback-ul, vă mulțumim pentru înțelegere!

Tag-uri: masă de cafea fontainebeau, tesatura para față de masă, clemă față de masă rotundă, mantel haina bej, nota 10 portabil acoperi, covorase bej, nedefinit pantaloni, llinen fata de masa, chinezii de masă retro, chineză ceai japonez.

  • Model: Simplu Vopsit
  • Forma: dreptunghi
  • Nume De Brand: NATURALE SĂRUT
  • Model Tip: Carouri
  • Technics: țesute
  • Utilizarea: Acasă, HOTEL
  • Material: Lenjerie de pat
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum