Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3x5ft Rap Nicki Minaj Sexy statele UNITE ale americii Flag Cantareata de Muzica Star Tesatura de Matase Art Decor Banner pentru Curte, Gradina Decorative Banner

    (0) 0
(1 Recenzii)

44.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u145607

Caracteristici:

【POTRIVIT DIMENSIUNE ȘI GREUTATE】 Acest steag este în mărime de (3x5 ft) / (90x150cm).Luminoase de imprimare vă permite pavilion pentru a fi văzut din orice unghi, și ușor de design vă permite pavilion pentru a zbura în vânt.

【CULORI LUMINOASE】 Acest steag este atent artizanale de înaltă calitate de imprimare, luminoase de culoare și nu s-a șters cu ușurință, face agățat oriunde poate deveni un ochi-prinderea semn.Calitate durabil permite pavilion să rămână vie pentru o lungă perioadă de timp.

【CALITATE POLIESTER】 După testarea și comparație, ne-am decis pentru a alege de înaltă calitate din poliester material ca steagul material.Acesta are o buna rezistenta la intemperii, trage-rezistent la imbatranire rezistenta si uscare rapida, asigurându-se că steagul pot zbura liber în vânt, nu se teme de soare și de ploaie.

【MĂIESTRIE EXCELENT de culori pe care le produce fiecare produs de înaltă calitate cu măiestrie superb.Fiecare pavilion este dotat cu doua puternică garnituri de alama pentru o instalare ușoară, anti-rugină, robust și sigur, și ne vom folosi de dublu de cusut și fire groase în jurul steagului pentru a crește rezistenta la rupere si durabilitate.

【MULTI-SCENA de APLICARE】 Pavilionul are o puternică semnificație simbolică, poate fi folosit oriunde doriți să afișați.Idee bună pentru decorarea petreceri, activități tematice, evenimente sportive, festivaluri.Foarte potrivit pentru agățat-o în curte, grădină, gazon, veranda, balcon, perete, camera, etc. De asemenea, ar fi un cadou minunat pentru copiii dumneavoastră și prietenii.

Caietul de sarcini:

Tip: Nicki Minaj steagul American

Cantitate: 1 buc

Material: De Înaltă Calitate Tesatura De Poliester

Greutatea netă: Aproximativ 120g

Dimensiune: (3x5ft) / (90x150 cm)

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru diferite ocazii

Pachet:

1* 3x5FT Pavilion (PS: Steagul de stand nu sunt incluse)

Tag-uri: sexy nicky minaj rochie, nick minaj pavilion, nicki minaj lampa, măști de proiectare tesatura de stele, tesatura pus stele, batistă de mătase stele, niki minaj pavilion, nicki minaj moda sutien, cântăreți francezi autocolant, parfumat cu steagul american.

  • Tip: TIPĂRITE
  • Steaguri Si Bannere Material: Poliester
  • Tesatura: SUPPLEX
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare: Decor
  • Stil: agățat

Adauga Comentariul Tau Acum