Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Energia solara LED-uri Auto Auto Autocolant Decal Lumina de Avertizare Stopuri Magnetic Branhii de Rechin măsură de Siguranță

    (1) 5
(1 Recenzii)

25.98lei 16.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u14536

Caracteristici:

. Solar de încărcare, baterie cu litiu de stocare, cabluri gratuit, nu necesită întreținere, eficiente și ecologice

. Circuitul este realizat de lichide de înaltă performanță lipici ghiveci si hidroizolatii, indiferent dacă plouă sau spala, aceasta nu va afecta utilizarea normală a produsului.

. De înaltă luminozitate LED-uri, built-in albastru, alb, rosu, verde, galben, cyan, violet, și pline de culoare.Un total de opt constant moduri de iluminare pot fi selectate.

. Instalare simplă, doar lipici produsul pe ambele părți

. Sistem de control inteligent, built-in de înaltă sensibilitate senzor de vibrații și lumină-sistem de detectare, lumina se aprinde automat atunci când lumina este întuneric, în același timp, și are o întârziere de timp funcția de închidere.Continua să lucreze în locuri de parcare și de așteptare pentru lumina roșie, și opri automat după parcare sau fără vibrații pentru 120 de secunde.Închide automat în caz de lumina puternica

Caietul de sarcini:

Culoare:auriu/Argintiu

Dimensiune: 215*20mm

Material: plastic

Pachetul inclus:

1 x lampa de control

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Tag-uri: 4 1 invertor solar, trompeta motowolf, mens de rechin, lumina led-uri offoroad, elantra magnet, led 3d simtita prezenta in, elefant model auto acoperi, led 3 cob, bulldog copilul lampa, încărcător magnetic 9 lumina.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Lumini De Lectură
  • Nume De Brand: MOTOWOLF
image

Shawncourriere

5
2021-09-15

“ok por probar de uno momento si lumini el otro voy o cargarlo al sol”

Adauga Comentariul Tau Acum