Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1BUC 30ml Pictura pe Corp Cerneală Tatuaj Permanent Machiaj Colorat pigment Contur Sprâncene Tatuaj Vopsea Corpul Eternal Tattoo Ink

    (1) 5
(1 Recenzii)

12.92lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u144123

Descriere:

Categorie produs:pigment Tatuaj

Caietul de sarcini: 30ml/ flacon

Caietul de sarcini: alb,Roșu Ruj,Captuseala Negru,Galben Auriu,Galben,Verde Lime,Nucleare,Verde deschis, violet,Roz,Rosu Inchis,Albastru,Caramel,Portocaliu,Albastru,violet Profund, totem negru

Lista de ambalare:

Tatuaj pigment *1

Notă:Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: pozitiv cerneală tatuaj, clasic american cerneală tatuaj, mărci de cerneală tatuaj, aplle cerneală tatuaj, duzhens magazin original figura, dinamic original de cerneală tatuaj, bodypaint vopsea de corp, material cerneala de tatuaj, nedefinit pantaloni, veșnică stilou negru.

  • Tip: Cerneală tatuaj
  • Nume De Brand: BOLUOYIN
  • Origine: NC(de Origine)
image

Radostua

5
2022-01-05

“Vopseaua a fost împrăștiate în timpul transportului, pac a fost grav răsucite, dar vanzatorul imediat confirmat de restituire, așa că nu va reduce de evaluare. Pe plan extern, bunuri uite de calitate, e păcat că nu au ajuns.”

Adauga Comentariul Tau Acum