Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Metal 9+1BB Rulmenți Carp Fishing Reel JY3000-6000 Linie Ceașcă Mare TackleSpinning apă Sărată Tambur Pentru Crap Pescuit Tambur Pesca

    (2) 3.50
(1 Recenzii)

78.61lei 55.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u140677

Caracteristică:

1. Această rolă de pescuit este un din față și din spate dublu descărcare de pescuit rolă, utilizat pentru depozit de pescuit și de pescuit alarme.

2. Pescuit rolă are dual frâne față și spate descărcare forțele în același timp.Acesta este controlat de superioare și inferioare chei la coada.Funcția principală este de a utiliza un looser descărcare forță pentru a elibera linia de a face alarma de alarmă și de a ridica pește.După rod, a comuta la o altă descărcare forța de a merge la pește.În cazul în care există o singură descărcare, operarea este incomod.Prea strâns setarea poate provoca pește mare să trageți tija de departe și alarma va eșua.Dacă este prea slab, peștele nu va fi capabil să meargă la pește în timp.

3. Set din față și din spate descărcare forțele înainte de utilizare.În general, față descărcare vigoare este ușor de strâns pentru mersul pe jos pește, și partea din spate descărcare vigoare este relativ liber.Atunci când tija este aruncat și plasate pe tija suport să așteptați pentru pește, scoate o cheie și trece la partea din spate descărcare.În acest fel, pe spate liber de descărcare vigoare după încărcarea pește pot seta cu ușurință linie, astfel că alarma va alarma în timp; după rod este retras, de retragere culbutorilor va comuta automat la descărcarea față forță pentru a începe de mers pe jos de pește, care este foarte convenabil

Caietul de sarcini:

Material: Metal

Pescuit rolă de rulment/TIP: 9+1

Model: JY3000-JY6000

De ce de pescuit la crap adopte dublu descărcare role de pescuit?

1: Când marea titular tija este în așteptare, comutare de la spate de descărcare vigoare (mici descărcare vigoare) de stat.Odată ce peștele mușcă cârlig, barca de pescuit se va stinge, iar alarma va aminti de mijloc pește, evitând posibilitatea de pește mare a lua tijă de pescuit atunci când utilizați metoda tradițională de pescuit role Chiar întregul set de paranteze este în pericol de a glisarea în apă.

2: în Timp ce ridicați tija, se agită ușor și rotiți brațul rocker, și rolă de pescuit switch-uri de mici descărcare vigoare în așteptare pentru a mari descărcare vigoare în statul de mers pe jos de pește.E nevoie doar de o acțiune pentru a realiza mai multe acțiuni anterioare, care este în linie cu rata de succes de stil European de pescuit urmărirea eficienței Directe idee

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Rolă De Pescuit

Tag-uri: long cast rolă de pescuit, bratara spincast, pesca pasari de balta de pescuit, mosca crap, ikka pescuit, vianfor tambur filare, silicon momeală pentru trolling, w amp m role de pescuit, ara rolă de pescuit, catking filare role de pescuit.

  • Momeli De Tip: Fals Momeala
  • Numărul De Model: Pescuit
  • Model: JY3000-JY6000
  • Material: Metal
  • Raport de transmisie: 4.7
  • Metoda De Pescuit: Filare
  • Pescuit rolă de rulment/TIP: 9+1
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: JOCESTYLE
  • Role De Pescuit Tip: Frână Roată
  • Poziția: Ocean Barca De Pescuit, Ocean Rock Fshing, Ocean Beach Pescuit

Adauga Comentariul Tau Acum