Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

440C Fix Lama Cutit Tactic de Supraviețuire Cuțit de Piatră, se Spală, Full Tang, Cutite de Vanatoare, Outdoor Portabil Camping Lame Drepte

    (2) 4
(2 Recenzii)

97.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u140430

Descriere:

Stil: briceag

Plin lungime: 14cm

Lungimea lamei: 4.6 cm

Lama latime: 1,5 cm

Grosime lama: 2,5 mm

Mâner lungime: 8.5 cm

Materialul lama: otel 440C

Duritate: 58-59HRC

Culoare: alb (piatra spălare), black (negru)

Tratament de suprafață: alb (piatra spălare), black (negru)

Maner: otel 440C

Ambalare: husa de piele + cutie de plastic

Greutate: Cuțit cantareste 28g, inclusiv cuțit acoperi 42g

lista de ambalare:

1*cutit

1*toc

【Memento】:

1) transport Gratuit la toate articolele din magazinul nostru

2) vă Rugăm să verificați adresa cu atenție înainte de a face plata.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa sau rapid metoda de transport maritim, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la plată.Dacă pachetul a fost trimis deja, acesta nu poate fi schimbat.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă, nu suntem responsabili pentru incorecte sau care nu pot fi livrate de adrese.

【serviciu de livrare】:

1) Dupa ce cumparatorul completeaza plata, Am expediat în termen de 1-3 zile,

pachetul va sosi în cele mai multe țări, în termen de 20 de zile la 30 de zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, și poate dura până la aproximativ 50 de zile în zonele îndepărtate.

2)Cum am promis, odată ce plata este de succes, va vom livra produsele în termen de 1-3 zile.Cu toate acestea, progresele înregistrate de logistică este controlat de către compania de transport.Noi înțelegem starea ta de spirit foarte bine și simt frustrat pentru că timpul de livrare a depășit așteptările.De asemenea, este nedrept să ne operatorului de transport maritim termenul este delayedWe sunt la fel de nerăbdător ca și tine, dar asta se întâmplă rar.Prin urmare, înțelegerea și răbdarea sunt necesare.

3) Dacă nu ați primit bunurile, după 40 de zile de plată, vă rugăm să ne contactați, vă vom ajuta să verificați pentru logistică și să ofere soluții.

【După-serviciu de vânzări și de garanție]Dacă vă confruntați cu următoarele probleme, vă rugăm să ne contactați:

1) informații logistică nu poate fi găsit; mărfurile nu sunt primite; Vamală confiscarea; probleme de calitate a produsului; produsul nu corespunde descrierii, și nu sunteți mulțumit după primirea mărfurilor.

2) vă Rugăm să ne contactați cât mai curând veți găsi problemele de mai sus, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore și să ofere soluții

3) cumpărătorul oferă dovada foto materiale.După ce vom verifica, dacă situația este adevărat, vom face cu ea pentru tine în termen de 24 de ore, și puteți reveni sau de rambursare în termen de 7 zile.

4)Pentru orice motive personale (alege greșit dimensiunea / culoare greșit / nu se potrivește ), puteți pur și simplu e-mail-ne pentru a obține întoarcerea adresa de corespondență și de retur produs(e) în starea inițială.Taxele de returnare vor fi responsabilitatea cumpărătorului.Nu vom accepta nici un produs cu mirosuri (parfumuri, fum, etc.)

Nota: produsele sunt toate luate în natură, și pot exista mici abateri din cauza tehnologiei, display, lumina, mediu și din alte motive.Produsul real va prevala.O ușoară diferență de culoare este normal.Dacă sunteți foarte preocupat de culoare, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii.

【Serviciul Nostru Scop】:

1)satisfactia Dumneavoastra este obiectivul nostru,Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi o siguranță și relaxantă experiență de cumpărături

2)Scopul Nostru este de a oferi Servicii de 5 Stele, dacă nu simți că merităm de 5 Stele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.

3)lauda Ta este o încurajare pentru noi și forța motrice pentru noi să mergem mai departe.Cu sprijinul dumneavoastră și de încurajare, vom face mai bine.Prin urmare, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele laudă, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat!

Tag-uri: pantaloni aride militare tactice, fixed blade cuțit japoniei, resce briceag, cuțitul fix kydex, damasc cuțit de vânătoare 62 hrc, nedefinit pantaloni, pagina cuțit de vânătoare, supraviețuirea cuțit mare, cutit de vanatoare lama fixa armata, 440c akc cuțit.

  • Tip: Fix Lamă De Cuțit
  • Nume De Brand: JPCRMOV
  • Materialul Lama: Din oțel inoxidabil
  • Numărul De Model: A0307
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material Mâner: Din oțel inoxidabil
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
image

65trgf56

3
2022-01-22

“Prea puțin pentru a fi un instrument bun :(”

image

Juzdontno

5
2021-12-23

“Foarte mulțumit 20/20”

Adauga Comentariul Tau Acum