Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Mâner Detașabil De Poziționare Pumn Centru Burghiu Manșonul De Ghidare Reglabil Localizare Acasă Unelte Pentru Prelucrarea Lemnului Pentru Usi De Dulapuri

    (0) 0
(1 Recenzii)

75.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u14004

ThePunch Localizare Burghiu Guideis un ghidaj reglabil, care permite pentru foraj precis de aliniere pentru prelucrarea lemnului.Dispozitivul în sine are o suprafață anodizat, care este special conceput pentru a rezista la coroziune.Oțel ghiduri asigura alinierea precisă, atunci când foraj perfect poziționat pentru găuri în cabinetul dumneavoastră.Fără îndoială, acesta este un instrument este ușor de utilizat și vă puteți îmbunătăți dvs. de proiecte de prelucrare a lemnului.

CARACTERISTICI:

✅ Economie de TIMP: Nu este nevoie de re-măsurare atunci când gaurit, jig taie hardware-ul de instalare timp de 70%.

✅ Realizate cu înaltă calitate din oțel inoxidabil, aluminiu și Plastic ABS.Se pot da o intensitate și o durată de viață mai lungă.

✅ O eliberare rapidă ghid de gaurit blocul face set-up simplu.

✅ 5mm oțel călit va ajuta la eliminarea de foraj greșeli cu gaura de burghiu.Mare pentru toți muncitorii, specialiștii și factorii de decizie de cabinet.

Pachetul Include:

1 X Pumn De Localizare Burghiu De Ghidare.

Tag-uri: șurubelniță pentru prelucrarea lemnului, instrumente deschis acasă, unghii burghiu manucur, filtru de ulei instrument de ștergere diy, cherestea din lemn de instrumente, kit rx 570, ni scule electrice, instrumente de branduri dewalt, tâmplărie instrumente, dulap pentru scule spania.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului

Adauga Comentariul Tau Acum