Imagine 0

Orașul MOC Bucătărie Chineză Set Farfurie Tacamuri Cuțit Și Furculiță Model Blocuri Jucarii pentru Copii, Cadouri pentru Copii DIY Jucărie

    (0) 0
(1 Recenzii)

15.63lei 10.63lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u1383

Descrieri:

100% brand nou, de înaltă calitate

Pachet:nici o cutie de original,nou în sac sigilat.

Prietenii Figura Animale Film Pisica Leopard, Tigru, Cal Dinozaur Cifre Blocuri Jucarii Copii Model compatibil Creator Animale

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Pachetul include:

1 buc ca imagini arată.

Avertizare:

Ai nevoie de DIY de tine pentru a construi o jucărie.Mare pentru copii de joc și de a studia.

Oferim picătură serviciu de cumpărături.Bine ati venit la en-gros.Dacă aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să-mi spuneți.Multumesc!!!

Service post-vânzare:

Prieten drag

Vă rugăm să verificați integritatea produsului, atunci când primiți pachetul.

Produsele defecte trebuie să ne anunțați de o parte defecte în termen de 3 zile.Vă rugăm să returnați-l la propriul cost în termen de 1 săptămână de la primirea produsului.Noi vom organiza pentru unul nou pentru tine imediat. (Ar trebui să includă toate elementele originale într-un resaleable de stat, mulțumesc).

Dacă aveți nevoie de o rambursare, numai prețul de listare de produs pot fi rambursate.Cumpărătorul este responsabil pentru transport costurile de transport al produsului.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Comentariile dvs. sunt foarte importante pentru succesul afacerii noastre.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și serviciile noastre, vă rugăm să luați un moment pentru a ne da un feedback pozitiv, cu un total de vânzări detaliate de evaluare (DSR) de 5.

Notă: Un rating sub 5 poate provoca noi să fim în stare proastă.

Dacă aveți orice întrebări, ne puteți găsi.Din punct de vedere geografic diferenta de timp, va vom raspunde la problema în termen de 24 de ore, cu excepția importantă sărbătoare de sărbătoare și în weekend.Sper să putem negocia și de a rezolva orice întrebări despre cumpărături.

Vă rugăm să colecteze și să acorde o atenție la magazinele noastre, vom merge de multe ori la noi produse și organiza promoții, și în cele din urmă, vă doresc un fericit cumpărături și o viață fericită.Vă mulțumesc!

1.Vă rugăm să rețineți:

Pentru a vizualiza mai multe produse, vă rugăm să faceți clic pe imaginea produsului prezentat mai jos, există link-uri calde în imaginea produsului, vă mulțumesc! !

Tag-uri: element lego city, robot bucatarie copii, chineză joc de lego, traditionl chineză jucărie, chinezii de bucatarie din metal, japoneze, ustensile de shoyo, lego seturi maro, chineză lego viitor, dakker briceag, titan jucărie de pluș.

  • Tip: Compatibil cu lego city
  • Avertizare: Oraș de Constructii Blocuri Copil Cadou de Asamblare Orașe DIY Model de Jucărie
  • Coduri de bare: No
  • Varsta Recomanda: 7-12y, 12+y, 18+
  • Certificare: CE
  • Dimensiune Bloc: Mic bloc(Compatibile cu Lego)
  • Numărul De Model: Orașul Bucătărie, Ustensile De Bucătărie Chineză Set Farfurie Tacamuri Cuțit Oraș
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: LEQUMOC
  • Gen: Unisex
  • Plastic Tip: ABS
  • Plastic Forma Bloc: Auto-Blocare Cărămizi

Adauga Comentariul Tau Acum